facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Klimschuur

Info

Bij ''De Klimschuur'' in Borger is iedereen welkom om te komen klimmen op onze vernieuwde indoor klimwanden, Maar er is nog veel meer!!!



"Bij Activiteitencentrum De Klimschuur in Borger kunnen jong en oud terecht voor indoor vermaak. Van kinderfeestjes, personeel,- teambuilding uitjes of een gezellige familiedag? Jullie zijn welkom bij ons in het mooie Drenthe. Stel zelf je pakket samen met keuze uit tal van activiteiten zoals: klimmen, kratstapelen, boogschieten, buksschieten, abseilen en poolen. Maak het feest compleet en sluit af met een BBQ, buffet of een patatje voor een onvergetelijke dag! Heb jij binnenkort een feestje te organiseren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, zodat we samen met jullie een arrangement kunnen samenstellen."
Adres: nuisveen 4, 9531 Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0633591789
Stad: Borger
Route: nuisveen 4
Postcode: 9531



op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje Borger
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bospark Lunsbergen Bospark Lunsbergen 254 meter Mooi groen park. Helaas door Corona alles dicht. Maar chalet was goed. Basic maar vol...
Recensies
De verjaardag van onze vriend hebben we gevierd in De Klimshuur. Gezellige omgeving, kinderen zijn blij met de keuze aan entertainment, attente houding tegenover iedereen, veel ruimte waar kinderen hun energie kwijt kunnen. Zeker een aanrader!
Wat een geweldige locatie voor een kinderfeest! Ze denken allemaal goed mee, en leggen met veel geduld uit hoe een activiteit werkt!!! Top!!!
Heel gaaf! Nemen veel tijd voor kids, leggen het goed uit en letten erg op veiligheid controle vaak of alles goed gaat. Dit klimpark raad ik iedereen aan!
Erg koud en riool stank Muffe lucht in het pand
Super gaaf, veel keus, professionele organisatie, aardige mensen kinderen vonden het super en voor de prijs zeker een aanrader. ‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid