facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Klimop

Adres: Johan Hofkerweg 2, 9163GW Nes, Netherlands
Telefoonnummer: 0519542296
Stad: Nes
Route: Johan Hofkerweg 2
Postcode: 9163GW


Recensies
Goed Eten en vriendelijle bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
Voelt aan als een huiskamer. Je voelt je meteen thuis. Heb er zelf de maaltijd salade Friese geitenkaas gegeten en deze was heerlijk. Prima portie, uitgekiende smaak en dit voor een eerlijke prijs. Zeker ook gezellig voor een ontspannen nazit.
Heerlijk gegeten en zeker weer een aanrader voor 43 euro
De huisgemaakte cheescake daar begint ons dagje Ameland altijd mee en als afsluiter van ons uitje een plate met schol het is ons vaste stek en we worden elke keer weer hartelijk ontvangen ga zo door team “klimop” tot volgend jaar
We hebben hier op onze trouwdag heerlijk gegeten, onzettend aardige bediening, kohlhydratarm en suikervrij is ook geen probleem, ze denken hier zelfs mee. De sfeer is ook heel gezellig. Een kijkje binnen te nemen is ook heel leuk, en heel anders. We hebben genoten.
Erg onvriendelijke staff, de jongens van de bediening waren nog wel aardig, maar het management uiterst brutaal en beledigend. Eten was zeer matig en kwam niet in de buurt van “mooie reviews” op internet.
Erg genoten van een mooi bord spareribs. Patat en salade onbeperkt erbij gekregen, heb goed kunnen eten. Prijs was niet erg laag maar ook niet heel hoog. Mooi een ruime tafel gekregen.
Sfeervol restaurant in oude commandeurswoning. Vriendelijke en attente bediening. De gerechten werden vlot geserveerd. Heerlijk gegeten, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid