facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kletsmajoor

De Kletsmajoor

Info

Koffiehus de Kletsmajoor is een ontmoetingsplek met een maatschappelijke en sociale functie. Mensen kunnen bij ons terecht voor een kopje koffie, een broodje en natuurlijk een praatje. De Kletsmajoor is een initiatief van kulturhus de Mozaïek.

Geschiedenis

Koffiehus de Kletsmajoor is in juni 2012 van start gegaan en is een initiatief van het Kulturhus de Mozaïek.

De Kletsmajoor is gevestigd op de plek van het voormalig postkantoor van Lemelerveld. Een kleine knipoog naar dit verleden is terug te zien in de inrichting van het koffiehus. Mensen kunnen bij ons terecht voor een kopje koffie, een broodje en natuurlijk een praatje.

Koffiehus de Kletsmajoor is een ontmoetingsplek met een maatschappelijke en sociale functie. Alle werknemers en de leden van de stuurgroep werken in en om de Kletsmajoor op vrijwillige basis.
We hopen er, met elkaar, voor u een ontspannen verwenmoment van te maken.

Adres: Kroonplein 26, 8151 AZ Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-371395
Stad: Lemelerveld
Route: Kroonplein 26
Postcode: 8151 AZ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 15:30

Recensies
Koffie en appeltaart is goed. Mooi initiatief om mensen met een beperking het gevoel te geven dat zij een bijdrage leveren aan de maatschappij
Dat moet veel beter kunnen. Vuile tafels en trage bediening, terwijl er toch 5 personeelsleden niet erg druk waren. Volgende keer sla ik over.
De koffie en gebak zijn prima. Alleen de service had wat beter gemogen. We gingen buiten op het terras zitten. Je kon door de ramen zien dat de bediening binnen aan een tafel zat met de rug naar het terras. De gebruikelijke mobiele telefoon was belangrijker dan de gasten. Na 10 minuten wachten toch maar even naar binnen gelopen. De dame en jonge meid keken verbaasd op. Het kwam wat stroef op gang maar uiteindelijk wel goed geholpen.
De koffie was prima, beenham en wrap met zalm kon ermee door. De bediening zeer vriendelijk en begripvol, maar 2 mensen in de bediening, inclusief de naast gelegen winkel bedienen verlangt extra ondersteuning van het personeel.
De bediening was niet echt vriendelijk, we hadden 2 cappuccino en 2 kruidkoek besteld,20 minuten gewacht, en toen maar weggegaan. Ook anders gast en hadden hetzelfde probleem.
Gewoon Leuk eigenlijk om daar te etenEten: 5/5
We kregen nog net koffie want ze gingen met een half uur dicht
Super leuk, zeer gastvrij. We kwamen daar met 20 personen van wandelsport Haarle voor een heerlijk bakkie koffie
Lekker cappuccino met appelgebak leek niet op vers gemaakt zou het wel moeten zijn .. maar om een zonnige stralende dag mee te beginnen niet slecht.
Lekkere koffie met koek cake of appeltaart, ook cappuccino uitgebreid met bonbon. Leuk koffiestop je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid