facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Klep

De Klep

Info

De Klep is een speciaalbier proeflokaal in hartje Venlo. De sfeer is er Limburgs gemoedelijk. De gasten zijn er zeer divers. Er komen zelfs normale mensen.

Geschiedenis

De Klep is geopend in september 2012 na een lange voorbereiding en bouw. Vanaf dag 1 is het een succes en veel Venlonaren voelen zich er thuis. Ongeacht een rang, stand, sociale komaf, leeftijd of ras.
Het is een typisch Nederlands bruincafé. Velen zijn enthousiast over het mooie interieur.
U kunt bij ons terecht voor een kop koffie en de krant. Maar ook voor uw bedrijfsfeest, borrel, receptie, koffietafel of gewoon om met vrienden of familie een lekker glas speciaalbier, fris drank of wijn te drinken.
De gasten en hun verhalen staan bij ons op de voorgrond. De muziek dus op de achtergrond. Respect voor elkaar en de wereld vinden wij vanzelf sprekend. Waar mogelijk laten we dit meewegen in onze keuzes voor leveranciers en producten.
We hopen u snel te mogen begroeten.
Eef en Louis Klaassens en team.



"De Klep is het speciaalbiercafé van Venlo en omgeving. Daarnaast ontdekken steeds meer mensen de heerlijke, eerlijke, bourgondische en betaalbare lunch. Dagelijks geopend vanaf 12:00 uur."
Adres: Keizerstraat 13 , Venlo 5911 JW, NL
Telefoonnummer: 077 463 3287
ln.pelkedefac@ofni
Stad: Venlo
Route: Keizerstraat 13
Postcode: 5911 JW


Openingstijden

Woensdag: 12:00-01:00
Donderdag: 12:00-01:00
Vrijdag: 12:00-01:00
Zaterdag: 12:00-01:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: bierkaart de klep, de klep venlo menukaart, de klep venlo openingstijden, de klep hmt, jazz in de klep, de klep venlo high beer, bierproeverij de klep, high beer venlo
Recensies
The place to be in Venlo. Prachtige plek. Blij dat ik jullie weer gevonden heb, super terras, mega overkapping sfeervoller kan niet. Fantastische mensen, heerlijke bieren, heerlijk eten.. GenietenEten: 5/5
Ondanks dat ik geen alcohol drink is dit The Place to be voor bierliefhebbers. Nog nooit zoveel soorten bier gezien. Interieur ziet er heel warm uit met alle kerk gerelateerde attributen. Daarnaast was het ook lekker warm door de houtkachel. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het viel me op dat deze café goed bezocht werd. Alle tafels waren bezet door bier drinkende bezoekers die ook een hapje erbij namen. Ik heb als niet alcohol drinker gekozen voor een cafeïne vrijkoffie met cocosmelk. Deze smaakte heerlijk. Daarnaast ook enkele vegetarische hapjes genuttigd. Ingang en toilet zijn niet echt rolstoelvriendelijk. Parkeren kan in de buurt tegen betaling. Betalen kan met pin en contant. Rolstoeltoegankelijkheid: Deur gaat niet automatisch open en om bij te komen moet je lange trap naar beneden.
Mooie stadskroeg met gelegenheid om te eten. Eigen brouwerij en veel soorten bier. Personeel is vriendelijk en kan grapje waarderen. Goede sfeer ondanks drukte. Parkeren: In de buurt zijn 2 gehandicapten pakeerplaatsen. Nassaustraat Parade. Rolstoeltoegankelijkheid: Er is een gehandicapten toilet aanwezig, ruim en goed toegankelijk.
Super leuk terrasje midden in Venlo. Even goed zoeken maar de moeite waard. Heerlijke gehaktbal en de knoflook- uien aioli was fantastisch. Ook lekkerste IPA ooit van de wisselkaart gedronken. Personeel is vliegensvlug, echt opvallend rap. Jong maar super vriendelijk. Stoelen zitten heerlijk. Hele dikke aanrader!!!
Heel lekker eten goede sfeer zeer vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Gezellige bruine kroeg met mooi terras. Bediening is vriendelijk en snel. Wel prijzig!
Vandaag met collega's borrelen in de klep. Hadden gereserveerd voor 17:00 uur en om 19:00 uur werden we verzocht om onze plaatsen te verlaten. Dat is het verkeerde signaal voor ons. Nooit meer naar de klep voor een bedrijfsborrel. En dit zal waarschijnlijk voor meerdere groepen gelden binnen ons bedrijf.Eten: 3/5
Leuke kaart voor hapjes & een prachtig uitgebreide drankkaart. Je kan er heerlijk knus zitten op het terras . Vegetarische menuopties: Niet veel vegetarische menu opties , maar er is zeker wel iets te krijgen!
Gezellig Bruin Café, waar o.a heel veel verschillende soorten bier te verkrijgen zijn. Ook geschikt voor een lekkere lunch of diner.Eten: 5/5
Super gezellig terras, leuk en vriendelijk personeel, lekkere bieren en lekker eten/hapjes! Hier kun je ook terecht als je niet van bier houdt, andere alcoholische dranken worden hier ook geschonken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid