facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kleine Weide

De Kleine Weide

Info

Recreatie -zorgboerderij De Kleine Weide

Geschiedenis

Recreatie-zorgboerderij "De Kleine Weide" is groot in het kleine. Wij genieten als onze gasten en deelnemers het naar hun zin hebben en tevreden naar huis gaan. Onze slogan is :gastvrijheid vanuit het hart !

Beleef de Grebbelinie vanuit Renswoude per fiets of te voet door de Gelderse Vallei. Zo vanaf het weiland door het klaphek klompen (laarzen)aan en gaan .

De boerderij is in 1933 gebouwd als melkveebedrijf en inmiddels omgebouwd tot een bijzonder gemengd bedrijf met Bed & Breakfast, groepsaccommodatie, Zorgboerderij met dagbesteding en achter de boerderij een minicamping.

Adres: Biesbosserweg 19, 3927CV Renswoude
Telefoonnummer: +31 33 277 14 00
Stad: Renswoude
Route: Biesbosserweg 19
Postcode: 3927CV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SV Renswouw SV Renswouw 1 km Wij zijn een omni sportvereniging waar de gym, badminton en de volleybal onder valt. ...
Joshgolfstore Joshgolfstore 2 km Ik heb hier mijn golfballen besteld. Ook even kort gebeld met de eigenaar. Aardige ma...
DanseninRenswoude DanseninRenswoude 2 km Wij gaan bij Fitz Healthclub op zaterdag diverse danslessen verzorgen voor kinderen v...
Beleef Groepskamperen Beleef Groepskamperen 5 km Midden in Nederland vindt u Beleef Groepskamperen. Deze unieke locatie leent zich uit...
Allurepark De Lucht Allurepark De Lucht 5 km Fijne camping alles is er. Prima zwembad, ruime plekken. Brandschoon sanitair, winkel...
Recensies
Eigenlijk vreemd om op deze camping in het hoogseizoen te komen en te merken dar er voldoende plaats is. Camping verdient eigenlijk meer bezoekers. We waren er in een tropisch hete week en waren blij met een standplaats waarbij de tent s morgens in de schaduw stond en we zelf de rest van de dag steeds simpel de schaduw of zon op konden zoeken. Mooie speelgelegenheid voor kinderen tot ca 10 jaar met super skelters, klimhuis, zandbak en veilige trampoline. Water bij de standplaats, electra 6 ampère, wifi prima te ontvangen op de plaats. Sanitair dik in orde, electrische fietsen kunnen binnen gestald worden, per 2 fietsen een stopcontact aanwezig, opladen gratis. Grote plaatsen, prima gras en soms betegelde plekken voor camper, caravan of voortent van vouwwagen. Kortom: uitstekend. Minpunt voor sommigen: niet aankomen of vertrekken op zondag.
Super leuke nette camping. Rustig en ruime plekken. Sanitair echt schoon. Voor kleine kinderen ook ideaal. Eigenaar vriendelijk.
Altijd weer super gezellig. Camping is netjes en schoon. Plekken zijn groot genoeg. Wim en Coby staan altijd voor je klaar. In de omgeving is echt van alles te doen. Voor de kinderen is er midden op het veld een speelhuis met glijbaan ,schommel en zandbak. De natuurlijk de trampoline. En als het weer het toelaat is zo af en toe kampvuur. Kinderen en volwassenen kunnen dan een broodje afbakken en daarna een worstje halen met saus voor op het broodje.
Leuke camping! Veel rust. Ook veel leuke dingen te doen voor de kinderen. Lekker trampoline springen, met de skelters rijden. Naar de dieren kijken... Aanrader.
Gewoon een heerlijk camping met geweldige eigenaren. Douchen is gratis en men houd rekening met elkaar! Top!
Nette camping, ruime plekken met privacy, schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Leuke speelplaats voor kinderen centraal op het veld. Top!
Grote, mooi onderhouden plaatsen. Vriendelijke eigenaren, schoon sanitair. Rustige sfeer
Ruime plaatsen, schoon sanitair en hele behulpzame eigenaren. Ook voor kinderen perfect: speeltoestellen, grote zandbak, trampoline en skelters zijn aanwezig. Fijne camping!
Alleen koffie bij de receptie gekocht € 2,- zelden zulke vieze koffie gedronken.
Prima personeel mooie plek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid