facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kleine Komedie

De Kleine Komedie

Info

Het oudste theater van Amsterdam. En dé plek voor kleinkunst, cabaret en theater-concerten. www.dekleinekomedie.nl

Geschiedenis

Het oudste theater van Amsterdam en dé plek voor kleinkunst, cabaret en theaterconcerten.

Adres: Amstel 56-58, 1017 AC Amsterdam
Telefoonnummer: 020-6240534
ln.eidemokenielked@neemegla
Stad: Amsterdam
Route: Amstel 56-58
Postcode: 1017 AC



op zoek naar gerelateerd: de kleine komedie geplande evenementen, nuhr kleine komedie, kleine komedie zaalplattegrond, lebbis kleine komedie, kleine komedie programma 2017-2018, kleine komedie programma 2019, kleine komedie parkeren, spinvis kleine komedie
Recensies
Het is een sfeervol klein theater. Wij zaten aan de zijkant en mistte veel dingen die op het podium gebeurde! Dus ben je geneigd om voorover te gaan zitten, maar dan kunnen de mensen naast je niks zien! Ook is de plek erg krap. Beste plekken zijn recht tegenover het podium.
Stefano Keizers geweest aparte voorstelling had er niet echt een verwachting van. Het einde was leuk. De zaal liep al weg maar was nog niet klaar. Kan ook gelukkig nog steeds tot 725 tellen.
Heerlijk theater met programmering die bij ons zeer in de smaak valt. Wij bezoeken hier onveer 30 voorstellingen per seizoen. 500 zitplaatsen dus altijd dichtbij het podium om alles goed te overzien.
Fijn theater, goede sfeer, mooi programma. Één nadeel vind ik de zitruimte. Je kan niet met je benen over elkaar zitten en je komt snel in aanraking met je buurman/vrouw.
Tickets gekocht, maar ik kan niet naar de voorstelling gaan want ik heb dubbele afspraken gemaakt. Mijn eigen schuld natuurlijk, maar door het niet al te vriendelijke retourneringsbeleid van de Kleine Komedie zit ik nu wel aan de tickets vast helaas. Retourneren kan alleen een MAAND van tevoren en omdat de tickets niet overdraagbaar zijn kan ik ze niet eens weggeven. Dit zou iets vergeeflijker kunnen.
Heerlijk klein theater! Erg genoten. Makkelijk bereikbaar, 2 min. lopen vanaf parkeergarage.
Plaatsen in de bovenste ring zijn niet aan te raden, je moet dan namelijk vanuit de stoel naar voren leunen voor goed zicht op het podium.
Leuk en oud theater. Het personeel is vriendelijk. De gekochte kaarten kan je omwisselen voor andere plekken indien andere plekken beschikbaar zijn. Er mag geen drinken mee de zaal in.
Leuk, "klein" theater. Doordat het niet massaal is, is er een goede atmosfeer. Enige minpuntje zijn de armleuningen van de stoelen...
Heerlijk klein theater waar je je thuisvoelt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid