facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De kleine Kievit

De kleine Kievit

Info

De kleine Kievit verbouwt en verkoopt eerlijke, lekkere en gezonde producten uit eigen tuin of van de akker en organiseert diverse activiteiten rondom voedsel.

Geschiedenis

In het hart van de Brabantse Wal, aan de rand van Bergen op Zoom, ligt onze stadsboerderij De kleine Kievit. Hier verbouwen we op natuurlijke wijze onze lokale smaakmakers. Wij zijn nog volop in ontwikkeling. Geleidelijk aan komt de stadsboerderij steeds meer tot leven. Al het lekkers van de akker verkopen we in het seizoen vanuit onze moestuin. Voor lekkers uit de wei kun je het gehele jaar bestellen via de website. Ontdek hoe je plaatselijke delicatessen groeien en maak kennis met het (h)eerlijke boeren buitenleven. Tot ziens bij De kleine Kievit!

Met boeren groet,

Sandra Roefs

Adres: Balsedreef 21, 4623 RD Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0650957075
Stad: Bergen op Zoom
Route: Balsedreef 21
Postcode: 4623 RD


Recensies
Super mooie locatie aan de moestuin ' van Bergse Bodem' waar ik oogstgenoot ben. Net buiten de stad aan de bosrand. Op zaterdag ochtend tot 13 uur kan je ook meegenieten van de rustige omgeving op het gezellige terrasje. En een bolbloemen kopen vanaf 5 euro.
Ziet er goed uit maar er moet ook nog veel gebeuren
Leuk om langs te wandelen en de gezellige varkens gedag te zeggen want die zijn altijd heel blij als je er langs komt.
Contact gezocht of het mogelijk was om dieren “te komen bezoeken” Was mogelijk voor kippen stieren varkens... te zien. Bij aankomst geen enkel dier gezien. Contact gezocht maar werd niet meer beantwoord
Een heel mooi initiatief. Ziet er professioneel uit.
Super gezellig en super vriendelijk!!
Mooie plek! Wat valt hier veel van te leren.
Ontzettend leuk. Ze slaan een brug tussen het platteland en de stad. Leuke mensen.
Rustig plekje om te reserveren voor bv kook workshop met catering
Super leuke plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid