facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kleine Kapitein

De Kleine Kapitein

Info

De kleine kapitein, een paradijs voor kinderen en volwassen aan de Botersloot in Rotterdam. De grootste kinderboekwinkel, educatief speelgoed, spellen, romans voor grote mensen en een kleine kapitein Cafe.



"De leukste winkel in Rotterdam voor kinderen en volwassen, vol boeken speelgoed en spellen."
Adres: Botersloot 173 , Rotterdam 3011 JE, NL
Telefoonnummer: 010 412 4750
ln.nietipakenielk@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Botersloot 173
Postcode: 3011 JE


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: de kleine kapitein speelgoed, de kleine kapitein rotterdam meent, de kleine kapitein boek, de kleine kapitein film, de kleine kapitein amsterdam, de kleine kapitein samenvatting, de kleine kapitein webshop, de kleine kapitein en de schat van schrik en vreze
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kalloe Kalloe 1 km
Thatz-It Records Thatz-It Records 1 km Eclectisch aanbod van oud en nieuw vinyl en voor de vaste klant een prima bak koffie.
Oosterboekhandel J Amesz Oosterboekhandel J Amesz 2 km Fijne winkel met uitgebreide collectie en behulpzame medewerkers
Lektuurwinkel  Veenstra Lektuurwinkel Veenstra 2 km Super fijne winkel en leuk personeel/eigenaar. Bovendien heeft deze zaak de beste kaa...
Print Room Print Room 2 km Geweldige boekhandel. De prints binnenin zijn vergelijkbaar met wat je aantreft op pr...
Feyenoord The Readshop Feyenoord The Readshop 3 km Heel onvriendelijk! Een pakket met duidelijk een Belgische adres erop is door het pos...
Boekhandel Nour Boekhandel Nour 3 km De zaak heeft goede prijzen en vriendelijke mensen. U nu ook bestellen via hun nieuwe...
De Egel De Egel 3 km Ik heb er nooit van gehouden om pakketjes naar een afhaalpunt te laten sturen, maar v...
Primera Primera 4 km
Recensies
Ik plaatste een bestelling op de webshop. Ik kreeg geen betalingsoptie maar wel een bevestigingsmail. Ik contacteerde de winkel onmiddellijk via hun facebookpagina. Mijn bericht was al snel gelezen maar kreeg geen reactie. Ik probeerde een dag later nog eens, weer kon ik geen reactie ontvangen. Ik stuurde daarna 2 mails naar de klantenservice en nog 2 berichten naar de facebookpagina. Wat een slechte klantenservice!! Ik had deze bestelling ruim op tijd geplaatst en toch heb ik mijn producten niet binnen voor mijn eindstage! Vreselijk!!
Fijne winkel met een groot assortiment boeken, speelgoed en spulletjes voor de kinderen. Goede service ook; nadat een cadeau gekregen lampje het niet meer deed, werd dit opgelost zonder bonnetje.
Eindelijk naar deze boekenwinkel geweest. Woon niet in het centrum en parkeren is daar altijd hel. Dat is wel jammer, dat het niet beter bereikbaar is. Maar wel een heel mooie gebouw mer heel veel keus. Eindelijk een soortgelijke winkel als de Engelse en Amerikaanse boekenwinkels.....en dat gewoon in Rotterdam!
Geweldige winkel met onwijs veel keus en super vriendelijke en behulpzame medewerkers!
Super leuke winkel voor allerlei spullen voor de pasgeboren baby tot jonge kinderen. Van kleding en speelgoed tot servies en boeken in verschillende leeftijdscategorieën. Zeker een aanrader voor volwassenen en kinderen
Altijd leuke kinderboeken! Je kan er niet met lege handen weg. Vandaag ook de speurtocht gedaan die ze hebben uitgezet in het Maho kwartier. Super leuk!
Mijn favoriete hotspot waar ik altijd slaag voor een kindercadeautje! Ze hebben een onwijs leuk assortiment van boekjes, knuffeltjes, spelletjes, speelgoedjes, etc. Ik neem altijd weer iets extra's mee dan waar ik uiteindelijk voor kwam.
Geweldige winkel en service die je bijna nergens meer ziet. Daniel heeft ons onwijs fijn geholpen met de ontbrekende schroeven voor de Stokke Mini en meerdere malen ons alles netjes uitgelegd. Echt complimenten voor deze service en we komen zeker snel weer terug. Dikke 10!
Leuke winkel met super veel uniek speelgoed. Zeker de moeite om een keer langs te gaan!
Tip voor de speurtocht van het jvp: de letterdief ziet er exact uit als op het antwoordenvel en is uitgeknipt op a4 formaat! Ontzettend mooie boekhandel waar je naast boeken ook andere geschikte cadeautjes kunt vinden. Voor de winkel staat een waterbak om de kleintjes te laten spelen terwijl ze wachten. Moet je wel met 2 volwassenen zijn, want ik zou die van mij niet alleen midden in de stad alleen laten. Wij waren er onder andere voor de speurtocht van het jeugdvakantie paspoort. De man die er stond was behulpzaam, maar gereserveerd. Alsof we de zoveelste kinderen waren die een gratis speurtocht kwamen doen. Dat veranderde een beetje toen we iets kochten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid