facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kleine Huismuis

De Kleine Huismuis

Info

What Kids Want! Kindermerkkleding, Geboortecadeau's & Accessories. Eerlijke producten voor een eerlijke prijs. #dkhm #whatkidswant #weshipworldwide



"Kleine Planeet is een duurzaam café met heerlijke koffie, taartjes, ontbijt & lunch. Op ons prachtige terras geniet je met mooi weer van uitzicht op de gracht, de zaterdagmarkt en alle varende bootjes. We serveren vers, biologisch en lokaal eten. Op ons menu staan veel zuivelvrije, glutenvrije en noten-vrije opties. We zijn kindvriendelijk en hebben een uitgebreid, gezond en lekker kindermenu.Er is voor kinderen een speelhoek en treintafel. Ook is er voldoende parkeerruimte voor kinderwagens. We hebben verschoontafels, een kindertoilet, flessenwarmers en ook borstvoeding geven vinden we heel normaal. Inpandig kan je fijn winkelen in de conceptstore met duurzame en verrassende kraamcadeaus, speelgoed en kleding. We verwelkomen je graag!"
Adres: Lage Rijndijk 78, 2315 JW Leiden
Stad: Leiden
Route: Lage Rijndijk 78
Postcode: 2315 JW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jut & Julie Jut & Julie 1 km soft and sustainable, organic and original, made with love! �
Jut en Juul Lifestyle for Kids Jut en Juul Lifestyle for Kids 1 km Ze hebben hier onwijs bijzondere, schattige baby- en kinderspullen. Ik vind al die kn...
Kleine Planeet Kleine Planeet 1 km Zeer vriendelijk personeel, koffie thee en gebak super lekker! Schoonmaken en repare...
Recensies
Zeer vriendelijk personeel, koffie thee en gebak super lekker! Schoonmaken en repareren mag wel een rondje door de koffiebar heen. Keuken etc is wel netjes en schoon.
We zijn hier vandaag met onze kinderen naartoe geweest, omdat ik eerder een hele leuke ervaring had met m'n dochter. Helaas vandaag een niet al te leuke ervaring. Er is nu in de winkel een apart kids café met speelgoed. Best geinig bedacht. Het hele concept van De Kleine Planeet vind ik sowieso leuk bedacht. Maar de uitvoering.... mwoah. Wijn was lauw, bier was lauw, cupcakes voor de kinderen droog. Toen we iets zeiden over de lauwe drankjes werd daar niet adequaat op gereageerd, zelfs vrij snibbig. Verder was alles nogal groezelig, smoezelig, plakkerig en rommelig. We voelden ons niet welkom. We komen niet meer terug.
Ik vind het geen prettige plek om wat te gaan drinken. Kortgeleden werd me verteld dat het speelgedeelte voor kinderen -geen speeltuin- is en dat ik daarom niet mijn eigen rijstewafel mee mag nemen voor de kleine. Ik vind het heel klant onvriendelijk en hierdoor heb ik niet de behoefte om nog terug te komen.
Vreemd genoeg rookt de kok veel sigaretten net buiten de deur waardoor de rook naar binnen waait en gaat daarna, zonder de handen te wassen, verder eten gaat klaar maken. Ook voor kinderen. Afrader voor de gezondheid van je kinderen. Tevens moet ik benoemen dat in t restaurant de Fritzl frisdrank flessen op de grond staan op gestapeld. Verder veel losse prullaria op de grond gezet zoals bundel bamboe stokken. Dus binnen is het geen veilige omgeving voor kleine kinderen die kruipen of lopen. Het restaurant is geen kind veilige omgeving. Ik begrijp niet dat ze zich kindvriendelijk noemen..
Zeer klantonvriendelijk. Wij kwamen lunchen met zijn 2en en hadden voor onze baby een eigen broodje mee. Dit mag niet. Je mag geen eigen eten geven aan je baby. Nog niet eerder meegemaakt. Gelukkig hebben we een paar deuren verderop heerlijk geluncht...! En gingen ze super leuk met onze baby om...eigen broodje..geen probleem!
We zijn wel drie uur gebleven. Fijne plek, met vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijk koffie/thee met taart genuttigd op het terras aan het water. We zijn gebleven voor de lunch en toen zelfs nog een ijsje toe. Alles super lekker, en ook nog eens gezond, voor een heel schappelijke prijs. Ik heb voor de vegan opties gekozen. Zeer aan te bevelen.
1 van mijn favoriete plekjes om lekker te studeren met een heerlijke kop koffie! Het personeel is super vriendelijk en de algehele sfeer is echt top. Zeker een aanrader.
Leuke plek voor ouders met kleine kinderen. M'n dochter van 3 kan zich hier prima een tijdje vermaken. De portionering van de gerechten valt wel tegen. Vooral het beleg is wat magertjes. Daarnaast doen ze enkel: vis, vega en vegan, dus pulled pork hoef je niet te verwachten. Jammer want dat maakt een papadag een stuk beter. ;- De dadeltaart is overigens een zekere aanrader! Voor babies hebben ze ook babyvoeding, wat zeker prettig is, de prijs van 4,50 is echter wat exorbitant. Kortom, leuke plek voor kinderen, verbetering is mogelijk in aanbod en prijs en/of portionering.
Echt een aanrader voor mensen met kleine kinderen. Lekkere broodjes. Leuk en vriendelijk personeel. Hier en daar een paar kleine foutjes, maar ze zijn net open en dan moet het personeel nog een goed draaiend team worden. Dit gaat een enorm succes worden.
Gezellige plek, leuk om met kinderen heen te geen. De locatie en inrichting is prima ingespeeld op kinderen. Wat er nog verre van op orde is, is de organisatie van de horeca bediening. Loopt een hoop personeel, maar totaal ongeorganiseerd. Uiteindelijk bijna een uur op onze bestelling moeten wachten. Eten van de kinderen kwam eerst, goede zet, maar vraag me af of dit bewust was. Drinken kwam ongeveer gelijk met het eten. Al met al gemengde ervaring. Weet niet of we er snel nog eens heen gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid