facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kinderslaapcoach - Inge de Heer

De Kinderslaapcoach - Inge de Heer

Info

's nachts slapen, overdag genieten!

Samen maken we een plan dat past bij je kind en bij de gezinssituatie. Je hoeft je kind niet alleen in bed te laten huilen met de methodes die ik gebruik.

Geschiedenis

Welkom bij de Kinderslaapcoach.

Er is niets fijner dan om samen met je gezin uitgerust aan de dag te kunnen beginnen.

Helaas is dit niet bij alle gezinnen het geval. Er kunnen allerlei omstandigheden zijn waardoor de slaap van je kind verstoord wordt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kind:
- Veel problemen heeft met in slaap vallen of alleen maar in slaap valt als jij er bij bent.
- Erg korte of geen slaapjes doet overdag.
- Alleen maar in slaap valt als er direct voor het slapen een voeding gegeven wordt of je kind valt alleen in slaap aan de borst of fles.
- Heel vaak wakker wordt tijdens de nacht en jou nodig heeft om weer in slaap te vallen.
- Heel vaak een voeding nodig heeft tijdens de nacht, terwijl dit volgens de dokter/lactatiekundige niet nodig zou zijn.
- Bij je in bed slaapt, terwijl je dit eigenlijk niet wilt.

Herken jij je kind in bovenstaande punten en ben je op zoek naar een liefdevolle manier om je kind te helpen, dus zonder dat je kind alleen in bed hoeft te liggen huilen? Als gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach kan ik je helpen.

Voor meer informatie bel 06-12320496 of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.



"Er is niets fijner dan om samen met je gezin uitgerust aan de dag te kunnen beginnen. Helaas is dit niet bij alle gezinnen het geval. Er kunnen allerlei omstandigheden zijn waardoor de slaap van je kind verstoord wordt.De Kinderslaapcoach helpt bij het oplossen van de slaapproblemen door middel van intensieve begeleiding van de ouders."
Adres: Gentiaanweg 15, 5712 GE Someren-Heide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31612320496
Stad: Someren-Heide
Route: Gentiaanweg 15
Postcode: 5712 GE



op zoek naar gerelateerd: Kosten slaapcoach, Slaapcoach kind, Slaapcoach baby vergoeding, Slaapcoach baby Rotterdam, Slaapcoach kind 4 jaar, Kinderslaapcoach opleiding, Slaapcoach baby Zeeland, Slaapcoach peuter
Recensies
We zijn na ongeveer 9 maanden slecht slapen een slaapcoach traject gestart bij Inge. We hadden niet durven dromen dat we binnen 3 weken met Inge's begeleiding zo veel resultaat zouden zien bij onze dochter. We zijn echt enorm blij dat we dit traject gedaan hebben, en kunnen nu onze kleine meid om 18.30h naar bed brengen zonder problemen of er tegen op te zien.
De Kinderslaapcoach is echt een aanrader voor als je slaapproblemen hebt met je kinderen. Inge is echt heel kundig. Ze luistert erg goed naar de probleemvraag en geeft meteen hele concrete oplossingen aan. Na bijna 4 jaar hebben wij binnen 1 maand een doorslapende zoon! Waren we maar eerder gegaan denken we nu. Bedankt Inge! Wij zijn super blij en kunnen eindelijk zelf gaan bijslapen.
Inge heeft ons heel goed geholpen. Zij gaf ons goede handvaten om het slaappatroon te doorbreken. Onze dochter slaapt nu elke nacht lekker door.
Wij vonden het een heel prettig traject. Er werd echt de tijd genomen tijdens het intakegesprek voor vragen en toelichting. Wij waren heel erg blij met een duidelijk, concreet plan waar we ons konden houden. Zelf hadden we al vanalles geprobeerd, waren we eigenlijk zo op en zagen we gewoon even niet meer hoe we uit deze situatie moesten komen. Binnen enkele dagen zagen we al resultaat. Wij hadden niet verwachten dat het in zo’n korte periode zo kon veranderen en dat onze baby zo fantastisch zou gaan slapen. Ook tijdens het traject was het fijn om terugkoppeling te hebben, om vragen te kunnen stellen en die korte lijntjes hielpen ons echt. Als je twijfelt of je de kinderslaapcoach wilt inschakelen, doen!
Een aantal maanden geleden toen onze dochter 8 maanden was een slaapcoach traject gedaan. Inmiddels is ons meisje bijna 14 maanden. Het is inmiddels zo’n 1,5 maand geleden dat ik snachts mijn bed uit ben geweest. Uiteraard gaat het in slaap vallen nog wel eens moeilijk, maar we weten nu wat we moeten doen om haar te helpen zelf in slaap te vallen.
We zijn het slaapcoach traject begonnen met Inge omdat we er zelf niet meer uit kwamen. Ons zoontje van 8 maanden oud had sterke slaapassociatie met voeding en wiegen, zowel overdag als snachts. we waren zo moe. Toen we het traject ingingen bracht Inge ons moed, en ook nieuwsgierigheid naar hoe het zou gaan, dat was verfrissend. We hielden ons aan het schema en het was fijn elke dag contact te hebben via het logboek. We stopten per direct met snachts wiegen en voeden. Het resultaat was verbluffend, binnen 3 nachten sliep ons zoontje door, we hebben de rust in ons gezin terug. Ook op momenten dat het moeilijk was, was Inge er voor ons. We kunnen Inge van harte aanbevelen om rust terug te vinden!
We zijn bij de Kinderslaapcoach terecht gekomen omdat ons zoontje na 1,5 jaar nog geen nacht had doorgeslapen, ook was hij iedere ochtend rond 5:00u wakker. Binnen een week hadden we al geweldig resultaat! Na de telefonische kennismaking hebben we het uitgebreide pakket genomen, samen met het logboek wat je bijhoudt en de telefoongesprekken krijg je een hele goede ondersteuning. Ons zoontje werd in de nachtslaap 3-4x wakker en ging niet meer slapen zonder voeding. Het was een gewoonte geworden die we zelf niet afgeleerd kregen. We zijn niet van het laten huilen en wilden een slaapcoach die met aandacht voor de behoefte van het kind zou werken. We konden ons vinden in de methode die wordt gehanteerd. We zijn meteen gestopt met de nachtvoedingen, hebben overdag wat aanpassingen in het ritme gedaan en de 3e nacht sliep hij door! Na een week sliep hij elke nacht zelfstandig door! Het vroeg wakker worden in de ochtend is nog niet helemaal over maar we weten aan welke knoppen we moeten draaien om hier het best mogelijke resultaat in te behalen. Inge is heel deskundig, weet veel en geeft ook tips in gedrag wat je overdag kunt sturen om daar in de nacht voordeel mee te behalen. Wij hebben absoluut geen spijt van de investering en hadden het eigenlijk een half jaar eerder moeten doen
Heel fijn en doelgericht traject gevolgd met Inge. Ze heeft ons goed geholpen om ons 3 jarige zoontje te leren slapen. Overzichtelijk en met aandacht. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid