facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kinderkliniek Almere

De Kinderkliniek Almere

Info

DeKinderkliniek

Beter worden doe je thuis!

Geschiedenis

Over DeKinderkliniek:

Uw kind centraal

In De Kinderkliniek staat niet de ziekte van uw kind centraal, maar het kind zelf. Dat betekent dat uw kind zich niet moet aanpassen aan ons, maar dat wij ons aanpassen aan uw kind. Dit doen wij door te werken met zogenaamde zorgpaden: alle onderzoeken die nodig zijn om een goede diagnose te stellen, vinden zo veel mogelijk op één dag plaats. Snel en duidelijk!

Een compleet centrum

In De Kinderkliniek vindt u alle zorg rond uw kind onder één dak. Andere artsen, professionals en adviseurs zijn snel beschikbaar. Goede zorg voor uw kind is niet alleen medische zorg. Daarom heeft De Kinderkliniek een breed aanbod van zorgverleners: van kindertandarts en -fysiotherapeuten tot een adviesbureau voor school/studie- en beroepskeuze.

Psychologie en sociale zorg

Een ziekte kan voor kinderen grote psychische en sociale gevolgen hebben. In De Kinderkliniek hebben we daarom veel contact met kinderpsychologen. Ook worden de kinderen zoveel mogelijk begeleid in hun eigen, sociale omgeving.

Extra zorg

In De Kinderkliniek is ook ruimte voor wat heet ‘complementaire zorg’. Zo is er yoga voor kinderen met buikpijn en een programma voor kinderen met een traumatische ervaring. Het gaat dan om behandelingen die bewezen effectief zijn.

Adres: Hospitaaldreef 29, 1315 RC Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 - 76 300 30
Stad: Almere-Stad
Route: Hospitaaldreef 29
Postcode: 1315 RC


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 20:30
Dinsdag: 08:15 - 17:30
Woensdag: 08:15 - 17:30
Donderdag: 08:15 - 17:30
Vrijdag: 08:15 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Kinderkliniek Rotterdam, Dagbehandeling Kinderkliniek Almere, De Kinderkliniek vacatures, Kinderkliniek herhaalrecept, Magnolia Kinderkliniek, GGZ Almere, Flevoziekenhuis, Speltherapie Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flevoziekenhuis Flevoziekenhuis 139 meter Vriendelijk personeel, zowel bij receptie als personeel op de afdeling. Ziekenhuis oo...
Sangaia Sangaia 918 meter Gezellige tent met goede service. Ook met de drukte is het eten snel op tafel. Het is...
Fysio in Motio Fysio in Motio 5 km Na een knie prothese te hebben gekregen, weer terug bij Paul de Bakker terecht gekome...
Recensies
Super vriendelijk personeel, we worden snel geholpen en de sfeer is fijn. Kindcentraal werken is hier duidelijk een spil! Je zou bijna voor nog een dagje dagopname gaan ; Tip/suggestie: het medicatie advies na onderzoek mag beter. Doseringsadvies obv medisch onderzoek is ons inziens een must als een nieuwe diagnose bij je kind is gesteld. Leg informatiefolder klaar inclusief uitleg niet de marketingfolder van het medicijn, zonder doseringsadvies
Totaal geen aanrader bij bepaalde problemen. Ik heb veel ziekenhuizen en klinieken gezien. Maar hier word je kind niet juist behandeld. En word gedacht dat je als ouder zijn gewoon zit te liegen. Iedere keer kwamen dezelfde domme vragen. Gewoon om mijn zoon maar iedere keer uit te horen. Dit is een kliniek waar je je kind gewoon niet naartoe moet willen brengen. Aan de overkant heb je gewoon een ziekenhuis. Of rijd gewoon door naar een e kinderziekenhuis. Hier word je kind 0,0 serieus genomen. Maar wel geld pakken van de verzekeraar.
Eerst toen zoontje baby was moest ik hierheen voor fhysio omdat hij vast had gezeten bij de geboorte nu loop ik weer hier alleen deze x voor andere dingen ik ben superblij met kinderkliniek de kinderartsen maar ook de rest van het personeel zijn erg vriendelijk lief en ben blij hoe ze alles momenteel aanpakken voor mijn zoontje!
1.5 uur moeten wachten met een bloed zenuwachtig kind vanwege foutje . Receptioniste wimpelt je continu af met ze komt eraan terwijl dit niet zo is. Receptioniste meer bezig met mooi zijn dan met de mensen juist informeren
Vriendelijke personeel , deskundige hulp , en kind mag een kind zijn . Ze nemen tijd voor je kind , kinderen moge spelen en muziek maken is warme chocolademelk voor kinderen en voor ouders koffie .Prachtige wachtruimtes met genoeg speelgoed boeken , robot waar ze spelletjes kunnen spelen .in een word en echte Kinder Klink .
Je voelt je als ouder serieus genomen. Aantal keer op de dagbehandeling geweest ivm allergie onderzoek en iedere keer heel fijn behandeld door de dames. Ook een machtiging voor dieetvoeding was zo snel geregeld dat de dieetvoeding de volgende dag al binnen was.
Mijn kind vind de wachtkamer erg leuk. We spelen altijd wel air hockey of tafelvoetbal. De artsen en verpleegkundige doen altijd erg hun best en wij zijn erg blij met hen.
Kind gericht werken. Kind mag hier ook kind zijn. Meeste artsen nemen ook echt de tijd. Zelfs bij het ophalen. Spelen in speelhoek of muziek maken bij #muziekids leef je uit.
Voor wat betreft de aandacht voor kinderen een ideale plek.
Vriendelijk personeel, goede kundige zorg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid