facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kinder Boetiek

De Kinder Boetiek
"Onze winkel staat voor exclusieve kinderkleding, al meer dan 20 jaar zoeken wij de meest luxueuze must haves uit voor de garderobe van uw kind. We verkopen hier luxe merken als Balmain, Moschino, Parajumpers, Stone Island en Dsquared.Stapt u naar binnen bij Ikkekids dan wordt u ondergedompeld in luxe. Daarnaast staan we voor vernieuwing en volgen we de laatste trends nauwkeurig op. Bent u dus opzoek naar de laatste trends op het gebied van luxe kinderkleding, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Ons team staat zes dagen per week klaar om u te helpen en advies te geven, uiteraard onder het genot van een kopje koffie, thee of natuurlijk bubbels.Benieuwd naar onze nieuwe gele winkel? Kom een kijkje nemen."
Adres: Hoofdstraat 120, Landgraaf
Telefoonnummer: 0629919984
Stad: Landgraaf
Route: Hoofdstraat 120


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RopriHome RopriHome 1 km Na 5 jaar waren de doppen onder onze rofra home stoelen versleten. We hadden een mail...
Ikkekids juniorstore Ikkekids juniorstore 2 km Vroeger slaagde ik altijd toen de eerste eigenaar er was. Maar nu zijn het niet meer ...
Kelly's BudgetSnuffelhoek Kelly's BudgetSnuffelhoek 2 km Budget Snuffelhoek, Baby en kinderkleding, Baby en kinderspeelgoed.
Top Kids Top Kids 3 km Vriendelijk personeel en betaalbaar
Recensies
Vroeger slaagde ik altijd toen de eerste eigenaar er was. Maar nu zijn het niet meer echt klantvriendelijke mensen helaas.
Sinds we hier wonen zijn we vaste klant ! Niet omdat we zelf weer in het kleine goed zitten hoor, Nee, we lopen regelmatig binnen omdat we nou eenmaal neefjes en zins kort ook weer een nichtje hebben die je van top tot teen op een leuke manier in de kleren kan steken. Dat je er fijn geholpen wordt is zeker te danken aan een van de eigenaressen die net zelf weer in de kleintjes zit! Een prima winkel en als je opzoek bent naar net iets anders voor je koters....loop dan even binnen!
Ik slaag hier altijd voor mijn drie kinderen. Goede kwaliteit en ik word altijd goed geholpen.
Zeer vervelend om ongevraagd sms berichten te ontvangen met aanbiedingen. Hier ben ik nooit voor aangemeld. Afmelden door op de sms te reageren blijkt geen enkele zin te hebben.
Geweldige kleding binnen 5minuten geslaagd en top service
Super leuke baby en kinderkleding. Verkoopster zeer vriendelijk en behulpzaam.
Heel goed geholpen door medewerkster
Mooie zaak maar niet klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid