facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kievit Verhuizingen

De Kievit Verhuizingen

Info

Hét verhuisbedrijf met het keurmerk "Erkende Verhuizers" en "Erkende Project Verhuizers (EPV)".

Geschiedenis

De Kievit Verhuizingen is een familiebedrijf dat ruim 100 jaar ervaring heeft in particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen- en rijksverhuizingen. Zowel nationaal als internationaal.



"edere verhuizing van A tot Z compleet verzorgdKiest u voor de Kievit Top Movers, dan kiest u voor een professioneel, proactief en innovatief verhuisbedrijf. Met een landelijk netwerk en aanwezigheid in iedere provincie is er altijd een Top Mover bij u in de buurt. Alle 15 aangesloten verhuisbedrijven werken met gekwalificeerde vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring met alles wat er bij een verhuizing komt kijken. Van in- en uitpakken, monteren of opleveren tot ICT-verhuizingen, opslag of projectmanagement bij zakelijke verhuizingen; wij regelen uw verhuizing compleet van A tot Z."
Adres: Voltastraat 27, 5928 PC Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077-3232100
Stad: Venlo
Route: Voltastraat 27
Postcode: 5928 PC



op zoek naar gerelateerd: Opslagcontainer huren Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caravanstalling Blerick Caravanstalling Blerick 721 meter Wij bieden binnen ruimte voor stalling van caravan,vouwwagen,classic car,motor,aanhan...
BELA Group BV BELA Group BV 859 meter Goede Service,klant en oplossingsgericht.
Storagebox Storagebox 4 km Self Storage Venlo, Sittard, Roermond & Heerlen
De Transportheker: onafhankelijk logistiek specialist De Transportheker: onafhankelijk logistiek s... 4 km Onafhankelijk logistiek specialist voor verladers en logistieke bedrijven.
Arrow Venlo Arrow Venlo 4 km Wat een aardige team of je nu bij inbound of outbound komt ,daar wordt je altijd vr...
Recensies
Afgelopen woensdag verhuist en wat een positieve ervaring was dat! Vier verhuizers die goed op elkaar ingespeeld zijn. Vakkundig, vriendelijk en een aardige dosis humor. Bovendien zijn ze super zuinig op je spullen. Chapeau!!
Wij hebben bij de firma een storage box. We hadden dit in de eerste instantie alleen nodig voor een verbouwing maar we hebben het aangehouden. Nu zijn daan verschillende seizoensgebonden zaken gestald zodat het thuis een stuk ruimer is.
Top verhuizing! Alles is snel en zorgvuldig verhuisd van oud naar nieuw adres! Zelfs kledingkasten en bedden werden in elkaar gezet. Ik zou verhuisbedrijf de Kievit dan ook bij iedereen aanraden!
De Kievit heeft voor mij de verhuizing van de grote meubels verzorgt. De heren waren keurig op afgesproken tijd aanwezig en dachten actief mee in het goed beschermt plaatsen van de meubels op de nieuwe bestemming gezien hier ten tijde van levering er nog verbouwing gaande waren. De verhuizing verliep vlot en was goed in orde. Een hele ontlasting tijdens de verhuizing, zeker aan te raden!
Mijn verhuizing, inclusief zes maanden opslag van mijn inboedel, is perfect geregeld door De Kievit. Vooraf heb ik ruim voldoende tijd gehad om alles netjes in door hun geleverde dozen in te pakken. Vervolgens bij de verhuizing hebben zij grotere zaken zoals schilderijen etc ook netjes verpakt en samen met meubels, fiets, tuinmachines etc voorzichtig en professioneel in de opslagcontainers geplaatst. Alles vlot en netjes en met goed humeur uitgevoerd. Ook het leveren bij het nieuwe huis verliep perfect. Ben helemaal tevreden over het hele project!!
Dikke aanrader!!! Onze verhuizing vanuit Duitsland naar Spanje is zeer goed verlopen. Zeer betrouwbaar, zeer vriendelijk, goede samenwerking. Ze houden je goed op de hoogte hoe de reis verloopt. En ze zijn snel!!! Heel erg bedankt voor jullie goede dienstverlening! Groetjes Chris en Biri
Wij hebben een heel goede ervaring met De Kievit Verhuizingen. Alles is volgens afspraak verlopen. Ze hebben ruim van te voren de verhuisdozen geleverd zodat we tijdig aan de slag konden met inpakken. Ook het nabestellen van dozen was geen enkel probleem. In de omgang waren de verhuizers heel correct. Wij zijn super tevreden en kunnen het iedereen aanbevelen. Grote complimenten voor het totaalplaatje. Super. Nogmaals bedankt mannen.
Onlangs verhuisd via opslag naar de nieuwe woning. Afspraken werden nagekomen, er wordt snel gereageerd op vragen, de offerte was iets duurder in vergelijking met een ander verhuisbedrijf, maar de service daarentegen is duizend malen beter. Dan betaal ik graag iets meer. en het waren zeker geen honderden euro's verschil De medewerkers ter plekke hebben duidelijk plezier in hun werk, zijn vriendelijk en correct, alles gaat in overleg met de klant en er wordt altijd in oplossingen gedacht. Ik kan niet anders dan deze verhuisservice aanbevelen. Topservice!
Betrouwbare organisatie; - komen afspraken na, - kosten zijn op voorhand duidelijk en - medewerkers zijn keurig in hun contact, - goede samenwerking tussen mij en de medewerkers, - meubels snel en zonder schade verplaatst en - veilig opgeslagen in hun storage. De organisatie gaf mij een uitgebreid advies en stelde mij in de gelegenheid een mogelijkheid te kiezen die paste bij mijn situatie en budget. Zo kreeg ik het gevoel dat ze mij wilde helpen de verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.
De afgelopen 4 maanden eerst mijn ouders in Venlo laten verhuizen en vervolgens, na het overlijden van mijn vader, mijn moeder van Venlo naar Rijnsburg in Zuid-Holland. Na de eerste keer al erg tevreden te zijn geweest over de snelle, vriendelijke en servicegerichte instelling van ‘De Kievit’ en de uiterste vriendelijke medewerkers Noah en Dominique, is ook de tweede verhuizing op rolletjes verlopen. Mijn complimenten voor Noah en Dominique, leuke gasten, netjes, werken hard, hebben lol onderling en zorgen goed voor de te verhuizen spullen! Kortom een topbedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid