facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De keukentuin

De keukentuin

Info

Vanaf 04 maart 2016 weer open voor kruidenplanten, groenteplanten, workshops en cursussen.

Geschiedenis

Wij zijn al heel ons leven bezig met biologisch tuinieren. Alle groothandels hebben wij beleverd. Nu willen wij onze kennis overdragen aan jullie, die de kennis weer over kunnen dragen aan jullie kinderen. Kennis die niet verloren mag gaan. Genieten van wat de aarde ons te bieden heeft. Gereedschap: Liefde, respect, vriendschap en een paar handen. Resultaat: heerlijk eten, blije dieren, positieve energie, een bijdrage aan een betere wereld.

Adres:
Telefoonnummer: 0622203623
Stad: Zuidbroek


Recensies
De keuze voor eerlijke, biologische producten van een lokale teler was voor ons een reden om hier eens een kijkje te gaan nemen. Sindsdien komen we hier regelmatig. De versheid en smaak van de producten is niet te vergelijken met die van de groenten die je in de supermarkt koopt. Zelfs onze kinderen eten ineens met veel plezier groenten die ze anders niet lusten. Bovendien sla je een paar schijven over dus ook qua prijs ben je een stuk voordeliger uit. Met name het smoothie pakket is echt een aanrader!
Top groenten lekker uit de kas. Biologisch helemaal lekker.
Lekker van het Groninger Land ! Love It !!@ xXx
Lekker biologisch. Vriendelijke mensen.
Goed vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid