facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keukentafel

Info

De Keukentafel - Conceptcatering op maat voor de zakelijke markt in Noord-Nederland. Hoe gekker de locatie, hoe mooier wij het vinden ;-)

Geschiedenis

De keukentafel biedt een laagdrempelige manier voor nieuwe ontmoetingen.
In een ouderwets vertrouwde setting aan de keukentafel organiseren we verschillende evenementen.

Van zakelijke bijeenkomsten, vieringen tot aan familiaire bijeenkomsten. Groot of kleinschalig. Aan de keukentafel, daar gebeurt het!

Wij komen met onze keukentafel naar u toe, op uw gewenste locatie!



"In- en verkoop van kasten van nieuw tot antiek. Een unieke combinatie voor scherpe prijzen. Iedere week nieuwe aanvoer. Voor elk interieur een eyecatcher!Elke zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 aan de Factorij 6 in Marum. Schikt dit u niet? Dan zijn we geopend op afspraak."
Adres:
Telefoonnummer: 0594785456
Stad: Marum


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Liefde op het 1e gezicht deze Vitrinekast, hij was iets te hoog, keurig ingekort door Weidzz en netjes geplaatst. Een aanwinst voor mijn praktijk! Erg blij mee.
Heel blij met onze kast! Maand of 2 geleden voor het eerst op een zaterdag wezen kijken, nadat wij al heel lang online hadden gezocht naar de voor ons perfecte kast. Neem de tijd als je er heen gaat, want je ziet zelden zoveel kasten tegelijk. Let wel goed op de staat van de kasten. Die vonden wij erg verschillend. Soms dachten we de perfecte kast te zien, maar dan was de achterkant niet goed meer of weken de deuren wel erg veel. Het mag antiek zijn, maar voor het geld dat je er aan uitgeeft, moet hij nog wel lang mee gaan. Desondanks met een tevreden gevoel naar huis, want super vriendelijk geholpen. Uiteindelijk via een berichtje bij de perfecte kast uitgekomen. Snel bezorgd en wij genieten er van. Het is dat we niet elke week een kast nodig hebben, maar zouden zo weer zaken doen!
Ontzettend veel keuze in kasten en zeer vriendelijk personeel. Ze helpen je goed en leggen duidelijk uit hoe de afhandeling en bezorging verlopen.
Biedt niet naar waarde bij aankoop kast. Aan de hand van de website en MP zou je verwachten dat men inzicht heeft in de waarde van kasten. Daarnaast is de communicatie vrij intimiderend. Ik heb een tegenbod gedaan, maar ook binnen korte tijd aangegeven dat er een hoger bod lag. Mijn tegenbod is niet vastgesteld door beiden. Ik kreeg al heel snel de opdracht van u om de kast te reserveren. Dat geeft mij de indruk dat u echt wel op de hoogte was van de waarde. Voor ons was het belangrijk dat de nieuwe eigenaar verliefd werd op de kast, ongeacht het bod. Die hebben we gevonden. Dat was u niet. U wilde zo veel mogelijk verdienen. Helaas zag ik dat pas toen wij contact hadden. U beticht mij van het niet houden aan afspraken. Ik kan u zeggen dat we geen afspraak hadden en dat gaf u ook in het contact aan! Het was namelijk een onderhandeling.
Hele fijne, eerlijke en nette mensen, zowel bij het kopen als bij het afleveren. Er is bij Weidzz heel veel keuze tegen een zeer goede prijs . Wij zijn erg tevreden.
Ruime keuze, mooie kasten. Vriendelijke en gastvrije mensen.
Mooie kast gekocht bij Weidzz. Uitstekende service! We zijn er erg wijs mee en bevelen het zeker aan.
We hebben in maart 2 boekwinkels gekocht, ze zijn erg aardig en we hebben er niet veel voor betaald, ook de klantenservice was erg aardig en attent, we zijn zeer tevreden
Super bedrijf. Klant gericht vriendelijk en super mooie kasten. Top aflevertijd en een super team. Altijd staat de koffie klaar, ook als je geen kast koopt maar gewoon lekker snuffelt. De eigenaar is beleefd vriendelijk en super professioneel.
Geweldig mee gedacht. Binnen 2 weken was de kast geleverd. Toen bleek dat de bezorger ziek was, werd de kast zelfs een dag eerder geleverd om vertraging te voorkomen. Deze mensen denken echt in mogelijkheden ipv in problemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid