facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keukenschuur

De Keukenschuur

Info

De Keukenschuur komt dagelijks in de magazijnen van alle grote keukenverkopers waar we tussen de geannuleerde keukens op zoek zijn naar de echte toppers

Geschiedenis

Wie zijn wij: we kopen bij de grote gerenommeerde keukenbedrijven in Nederland en België de keukens op die geannuleerd zijn, de overproductie en showroommodellen. Om kosten te besparen ontvangen u graag bij onze leveranciers waar de keukens opgesteld staan. Ook ontvangen we graag een zoekopdracht..vertel wat u zoekt en we gaan aan de slag. Het aanbod op deze pagina wordt wekelijks aangevuld. Ook verzorgen we desgewenst de plaatsing waarbij elektra, gas en water door gecertificeerde vaklui worden aangesloten.



"Voor ieder budget een complete keuken, dat is waar De Keukenschuur voor staat!Wij kopen nieuwe showroom- en geannuleerde keukens in en verkopen deze voor zeer aantrekkelijke prijzen. Daarbij verkopen wij ook nieuwe keukens op maat gemaakt.Onze showroom is gevestigd in Roosendaal, aan de Gastelseweg 185.Hier hebben wij een schitterende showroom vol met nieuwe keukens staan. Van industrieel tot landelijk en modern.Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00u tot 17:00u. Buiten deze tijden kunt u een afspraak maken via onze website."
Adres: Rijksweg-noord 28, 4735tx Zegge
Telefoonnummer: 0615016719
Stad: Zegge
Route: Rijksweg-noord 28
Postcode: 4735tx



op zoek naar gerelateerd: De keukenschuur bantega, Keukenloods Roosendaal, Keuken enkelwandig, IKEA keuken, Keuken inclusief apparatuur, Keuken outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Romany Romany 2 km Service is geweldig. Persoonlijke aandacht. Complimenten
Recensies
3 en 4 april hebben Tom en Casper bij ons een prachtige keuken geplaatst. De mannen zijn alle afspraken perfect nagekomen en de montage is heel vakkundig uitgevoerd. Van A tot Z heb je bij de keukenschuur te maken met dezelfde mannen en dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel. Een week geleden hadden we een klein probleem met de afwasmachine en binnen een dag stond Tom op de stoep om ons snel te kunnen helpen. Heel erg blij met onze keuze voor de Keukenschuur en zou het iedereen aanbevelen!
Zaterdag 4 maart 2023 een nieuwe vaatwasser gekocht bij de keukenschuur in Roosendaal. Vandaag 10 maart 2023 heeft Casper namens de Keukenschuur de nieuwe vaatwasser op een nette en professionele wijze geplaatst. Ook alles zeer netjes afgesteld en afgewerkt. Top gedaan kerel. Super service van de Keukenschuur.
Mijn dank gaat uit naar dhr Tom en Kasper voor de prachtige keuken die ze hebben geplaatst op de afgesproken tijd die ze zelf aan gaven namelijk 20 en 21 maart 2023. Dhr Tom zelf heeft de keuken getekend en ook natuurlijk zelf geplaatst en er zit alles zoals afgesproken op zijn plaats. Ik ben speciaal vanuit Rotterdam zelfs naar Roosendaal voor geweest en zal niet iemand anders aanraden de de KEUKENSCHUUR, nogmaals bedankt heren ook voor de nazorg en na vraag zijn altijd netje beantwoordt
Netjes ontvangen in hun showroom en duidelijke uitleg gehad van de mogelijkheden. Een kunstof keukenblad besteld met een onderbouw spoelbak. Keukenblad is vakkundig geplaatst door Tom en Casper. Ik raad iedereen aan die de keuken wilt vervangen om bij de keukenschuur langs te gaan, ruime keuze en goede adviezen.
de kasten zijn van slechte kwaliteit, opgezwollen door stoom. de service laat veel te wensen over. in september heb ik een klacht ingediend en tot dan toe geen antwoord gekregen. de inductiekookplaat is al vier keer gerepareerd en is nog steeds kapot tot 24 december gingen de oven en vaatwasser in één dag kapot. keukenschuur reageert niet op mijn berichten. de keuken kostte 13.000 euro.
Top service Top levering Super prijs! Ook top na zorg Super blij met onze keuken! Fijne mensen om zaken mee te doen
Mooie keuken voor een net zo mooie prijs. Veeeel meer service dan je zou verwachten bij een discounter, fijne man die snel reageert en veel meedenkt. Het enige flinke nadeel is dat de bijgeleverde installatiehandleiding net zo bruikbaar is als de Telegraaf van gisteren. Dus tenzij je wel vaker een keuken in elkaar zet zonder handleiding, zou ik hem vooral NIET zelf in elkaar gaan zetten. Update: Zelfs 3 jaar na aankoop is de service nog steeds helemaal top, zeer snel reactie en er wordt nog steeds moeite gedaan zonder enig winstoogmerk.
Zeer goede ervaring met Tom en z’n vader Een keuken helemaal op maat gemaakt met alles d’r op en d’r aan Voor een prijs waar weinig keukenkampioenen aan kunnen tippen De keuken is door vakmensen geplaatst en alles incl afvoer is keurig aangesloten!!!! Ze zijn pas weggegaan toen alles werkte en opgeruimd was Echt voor de eerste keer heel relaxt en ongedwongen een keuken gekocht . Ga zo door manne !!!!
Een prachtige keuken geleverd en geplaatst volgens afspraak met een uitstekende service erna, bedankt!
TOM,bedankt voor onze geweldige keuken .topper ben je...nette werker. Ik hoop dat ik je gauw weer zie,voor afwerking kleinigheidje. Zo blij met mijn groene keuken. Leuke zaak,nog leukere prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid