facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kersengaard

De Kersengaard

Info

Natuur camping

Adres: Ramshilseweg 4, 3214LL Zuidland
Telefoonnummer: 06-20364680
Stad: Zuidland
Route: Ramshilseweg 4
Postcode: 3214LL


Recensies
Tijdens de fietstocht van Hoek van Holland naar de Tiengemeten, hier tussendoor overnacht. Heerlijk hutje, we mochten er gelukkig eerder in. 'S morgens nog even lekker douchen en we zijn weer klaar om te gaan. Bedankt Jan!
Paar ruime camper plaatsen en een leuk veld voor caravans en tenten. Leuke eigenaar, houdt s avonds een oogje in het zeil. Geen moeite teveel, zorgt voor een schelp met zand voor kleine kinderen. Lekker rustig ondanks veel kinderen. Om 23.00h is het toch echt wel gedaan en is het doodstil.
Nette camping. Schone faciliteiten. Eigenaar is vriendelijk. Velden netjes gemaaid en bomen met fruit. Het autopad is erg stoffig dus je moet zachtjes rijden Speeltuin: Er is een schommel en 2 trampolines Toiletten: Worden zover ik weet iedere dag schoongemaakt en wcpapier aangevuld. Zelf meenemen hoeft dus niet. Geschiktheid voor honden: Honden zijn toegstaan. Wel buiten de camping uitlaten Picknickgebied: Er staan meerdere picknicktafels verspreid over de camping. Op de velden zelf is ook altijd wel ruimte over om een picknickkleed neer te leggen
Zelfs als Rotterdammer was ik blij verrast om zo lekker in het groen te zitten. Fijne camping, zeer modern en goed onderhouden sanitair. Alle faciliteiten voor afwassen zijn aanwezig. Koelkast aanwezig. Ruime plekken. Heerlijk langs het water. Veel bomen om schaduw te zoeken op warme dagen. Veel pickniktafels. Bootje varen is ook geen probleem. Topcamping! Jan is een erg fijne vent!
Fijne rustige camping, schoon sanitair, mooi gelegen, fijne sfeer, leuke beheerder, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Half uur lopen naar dorp met goed winkelaanbod, cafe en snackbar.
Lekker groen terrein in boerenland, voldoende ruimte. Goed sanitair, wel wat weinig als het vol is. Jammer van de haan die naast je tent staat om 4 uur.
Het ontvangst door de eigenaar was minder. Deze vroeg de hoofdprijs voor ledigen van kleine porta potti cassette.
Een klein paradijsje onder de rook van Rotjeknor. Jan is een topper van een gastheer. 4 nachten in t superleuke boomtrekkers hutje overnacht. We mochten een vuurtje maken in de vuurkorf. Ik vind t n aanrader. Vlakbij berninger slikken, prachtig gebied en lepelaars gezien .
Ja helemaal top. We komen al een paar jaar een paar keer bij Jan. De rust sereniteit en de mooie natuur. Prachtig...we komen vaak terug jan...
Top locatie. Mooi onderhouden, vriendelijke eigenaar. Toilet / douchvoorzieningen prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid