facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keizerije

De Keizerije
Adres: Laarstraat 3, 8166 GR Emst, Nederland
Telefoonnummer: 06 20229509
Staat: Gelderland
District: Epe
Stad: Emst
Route: Laarstraat
Huisnummer: 3
Postcode: 8166 GR


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 09:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Houtwal De Houtwal 3 km Aardige gastgevers, heerlijke rustige en gezellige plek. Veel natuur. Heerlijk ontbij...
Recensies
Deze B&B ligt aan de rand van Emst. Met een goede 5 minuten op de fiets zit je in het centrum van Epe. Hier vind je oa de jumbo. Aldi, kruidvat, wat kledingwinkels, div eetgelegenheden.nnWe werden vriendelijk ontvangen en kregen een uitgebreide uitleg van de woning.nHet is er netjes. Gezellig. Elke dag een lekker wisseld ontbijt. De gastvrouw gaf aan het wat lastig te vinden voor een week steeds iets te bedenken maar we zijn dik tevreden.nNiets was te veel. Als we iets nodig hadden kregen we het.nIn eerdere b&b's hadden we een kookgelegenheid. Eerst misten we die wel, maar er was een warmhoudplaatje waar je met wat creativiteit met gemak pannekoeken, of een Hamburger met champignons op klaar kon maken.nVoldoende opbergruimte voor kleding.nEn lekker koel als het buiten flink warm is.nWat ik heel erg kon waarderen is dat de eigenaar speciaal een oprijplaat had gemaakt zodat ik makkelijker met mijn scootmobiel in de schuur kon komen!nVlak bij ligt een drukke weg. Maar in het huisje hoor je er niets van.nnZandsculpturen in Garderen is een aanrader ook als het wat buiig weer is. En kasteel Cannenburg is ook een aanradernVerder een mooie omgeving voor iedereen die van de natuur houd .nVerder vele leuke gezellige dorpjes op korte afstand te fietsen.nnEcht een aanrader!
Geweldig!!!nSamen met mijn zoontje een heerlijke overnachting gehad. Super gastvrij. Wij gaan volgend jaar zeker terug!
Wat een ontzettende gastvrije ontvangst, ik had dit als verrassing voor mijn 70ste verjaardag van de kinderen en kleinkinderen gekregen, wat hebben we het heerlijk gehad in het super gezellige en schone verblijf met een heerlijk bed en prachtige badkamer en ook zeker het uitzicht, ligging waar ik vroeger veel was met mijn kinderen is top. Het ontbijt was heerlijk en extra feestelijkngemaakt voor mijn verjaardag ook lag er een verjaardagskaart op de tafel bij aankomst. We komen zeker terug!
3 dagen mogen genieten van deze fantastische B&B! Heel compleet en van alle gemakken voorzien. Eigen ingang, ruime parkeerplaats voor de auto, fietsen kunnen in de schuur en opgeladen worden. Het ontbijt is heerlijk! Goede douche met regendouche en ventilatie, prima bedden. Allerlei informatie over de omgeving, kortom zeker voor herhaling vatbaar!nDe B&B ligt heel centraal, maar heerlijk rustig in een groene omgeving! Els is een hele fijne gastvrije gastvrouw waar je je al snel bij thuis voelt!nWij hebben genoten van deze B&B de Keizerije! Absoluut een 10 waard!
Heerlijk ontbijt met vers fruit en elke dag anders, prachtige locatie. Je kunt ook heerlijk buiten zitten omgeven door mooie tuin. De accommodatie zelf is ook prachtig, sfeervol ingericht, goede bedden, koffie faciliteiten. Kortom wat wil een mens nog meer. De eigenaresse heeft eindelijk haar lang gekoesterde droom kunnen verwezenlijken, een Bed en breakfast runnen en dat doet ze met veel passie. Dikke pluim!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid