facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keerhoeve

Adres: Rijn en Schiekade 22 , Leiden 2311 AK, NL
Telefoonnummer: 071 512 0241
Stad: Leiden
Route: Rijn en Schiekade 22
Postcode: 2311 AK


Openingstijden

Maandag: 08:00-21:00
Dinsdag: 08:00-21:00
Woensdag: 08:00-21:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zondag: 08:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: dierenartsenpraktijk de keerhoeve leiden, huisdieren zorgplan keerhoeve, keerhoeve webshop, keerhoeve tarieven, dierenarts leiden, dierenkliniek rijngeest, dierenarts voorschoten, dierenarts oegstgeest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Moens Dierenkliniek Moens 1 km Altijd hele goede ervaringen met deze twee dierenartsen en de paravetinairs.
Dierenkliniek Leiden Stevenshof Dierenkliniek Leiden Stevenshof 2 km Dierenkliniek in de Stevenshof in Leiden. Consult dierenarts uitsluitend na telefonis...
Recensies
Op beide locaties kundig en vriendelijk personeel. Plezierig om daar te komen voor mijn katten.
Misschien is deze dierenarts prima voor alledaagse consults en controles. Onze kat had ringworm en daar is deze praktijk helaas heel slecht mee omgegaan, waardoor we uiteindelijk veel meel geld kwijt zijn dan nodig was. Ik plaats deze review niet om te klagen maar omdat wij het heel lastig vonden om een dierenarts te vinden aangezien wij zelf niet uit Leiden kwamen, dus ik hoop dat deze informatie anderen helpt.
Erg fijn opgevangen na eerste consult en inschrijving van onze kitten. Arts en assistent waren erg grondig, kundig maar ook vriendelijk. De praktijk biedt veel service en de prijzen zijn erg schappelijk.
Een vriendin van mij en ik lieten ons konijn tegelijkertijd steriliseren/ castreren. Zij werd aan het eind van de dag gebeld dat ze het konijn kon komen ophalen. Ik werd gebeld zodra de operatie gedaan was en hij mocht niet eerder weg voor hij wat witlof had gegeten. Dit vind ik toch een stukje service. Ook met onze katten gaan we er naar toe, prima praktijk!
Laatst onze Groenendaler teef Noa laten steriliseren middels kijkoperatie. Is nog redelijk nieuw voor honden, niet alle dierenartsen kunnen het. Met maar drie kleine sneetjes was Noa er snel weer bovenop. Fijne praktijk en super lief voor onze Noa!
Behandeling ging het prima maar reageerde onvriendelijk en ongeduldig in de telefoon voor mijn vragen. Voor klanten vriendelijkeheid, zal ik ze niet aanbevelen.
zo als ik als collega-dierenarts!!! daar werd behandelt is te triest voor woorden. gelukkig is mij dit nog nooit eerder overkomen. er is totaal geen medeleven, geen zorg, geen begrip. ik zou NOOIT met mijn dier naar deze praktijk gaan. diep trieste ervaring, wat een teleurstelling.
Fijne dierenarts, alles bespreekbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid