facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kattenbarber Kattentrimsalon Nunspeet

De Kattenbarber Kattentrimsalon Nunspeet

Info

De Katten Barber is DE trimsalon waar jij met jouw kat terecht kan. Er wordt zonder anesthesie gewerkt & het welzijn van jouw kat staat voor op!!



"Dé gespecialiseerde Kattentrimsalon in de regio Nunspeet, Elburg, en Harderwijk Veluwe waar de welzijn van jouw kat op nummer 1 staat. Gediplomeerde kattentrimster. Zonder narcose en kat- en vachtvriendelijk. Trimt ook s'avonds, open op afspraak"
Adres: Prinses Irenestraat 13, 8071ma Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 31647047881
Stad: Nunspeet
Route: Prinses Irenestraat 13
Postcode: 8071ma


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puk's Pawty Life Puk's Pawty Life 985 meter I am Puk, living the pawty life together with my meowmy Eva Bouw. We go on hikes toge...
Recensies
Deze mevrouw heeft de nagels van mijn poes geknipt. En dat deed ze zorgvuldig en erg rustig. Mijn poes was totaal niet gestrest of angstig. En zie hoe tevreden "MADEMOISELLE" weer is op bijgevoegde foto.
Professioneel, ervaren, gedreven en erg zorgzaam hoe zij met katten omgaat. Ze draagt katten een warm hart toe en dat merk je. Mooi om te zien hoe fijn het dier het vindt om weer geschoren te zijn.
Vanavond langsgeweest met mijn kat. Gezellige vrouw en onwijs lief in de omgang met mijn kat. Neemt de tijd en geeft fijne adviezen. Zeker een aanrader!
Nicolle is een geweldige barber, ze straalt rust uit waardoor onze kat geen probleem heeft om haar vacht te laten kortwieken! Heel blij jou te hebben leren kennen, gezien het normaal redelijk gestresste karakter van onze kat.
Neemt de tijd voor de kat! Niet alle katten hebben geduld of vinden het fijn maar ze neemt hiervoor de tijd! Reageert snel op whatsapp berichten. Afspraak is snel gemaakt! Geeft goede info over de vacht en hoe te behandelen. Is kundig in haar vak! Echt een aanrader!
Super tevreden over de omgang met de katten. Wordt alle tijd voor genomen. Flexibel in het maken van afspraken.
Hele fijne benadering en heel lief voor mijn katjesgeweest, al meerdere keren en wat zijn ze blij als hun jasje weer uit is!
Prettig contact en fijn advies. Onze poes is bang, maar doordat ze professioneel en snel te werk gaat lukt het zonder problemen. Wij zijn erg blij!
Voor de eerste keer geweest met onze kat Bowie, prima bevallen hij ziet er weer prachtig uit!
Onze kat is goed en deskundig geholpen. Als het weer nodig is gaan we zeker weer naar de kattenbarber in Nunspeet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid