facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kastaan

De Kastaan

Info

De Kastaan is sinds 2005 ambachtelijk houtbewerker van authentieke eiken constructies. Ook voor eikenhouten poorten bent u bij ons op het juiste adres.

Geschiedenis

Kastaan is het Brabants woord voor kastanjeboom, daar ligt onze oorsprong . Maar De Kastaan is sinds 2005 ook ambachtelijk houtbewerker van eikenhouten veranda's poorten en meubels, maar ook leveren wij hekwerken palen en meer voor uw tuin en landschap. Afgelopen jaren hebben wij talloze ambachtelijke en op maat gemaakte houten producten afgeleverd en wij beschikken over vele referenties.

De Kastaan staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk houtproduct. U heeft de keuze uit diverse modellen uit ons assortiment of wij maken een ontwerp op maat. Verder zagen wij ook voor u op maat eiken, douglas en kastanjehout, allen duurzame Europese houtproducten. Tenslotte bouwen wij houten terrassen, vlonders, pergola’s, veranda’s, loungebanken, eiken tafels.

Adres: Nulandsestraat 5a, 5391 KC Nuland
Telefoonnummer: 073 6894884
Stad: Nuland
Route: Nulandsestraat 5a
Postcode: 5391 KC



op zoek naar gerelateerd: Gespleten kastanjehout, Eiken hekken en poorten, Landhek eiken, Eikenhouten poort, Tuinhuis kastanjehout, Houtsnippers nuland, Natuurlijk hekwerk, Eiken hekwerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van geest timmerwerken en onderhoud Van geest timmerwerken en onderhoud 1 km Twee dakramen laten plaatsen. We zijn erg tevreden over het eindresultat Zijn erg vr...
Recensies
De Kastaan heeft bij ons een landelijke poort en gaaswerk aangebracht. Erg goed gedaan volgens afspraak en kwaliteit. Ik kan iedereen aanbevelen om met de Kastaan in zee te gaan. Ze denken mee met de klant en komen met oplossingen waaraan jezelf niet denkt. Dank voor het eind resultaat.
De Kastaan heeft mooie poorten geleverd en geplaatst. Klantgericht, goede kwaliteit en deskundig en gezellig personeel.
Dank jullie wel voor de fijne samenwerking. De houten trap in ons bedrijfspand ziet er prachtig uit. Mooi werk geleverd !
De Kastaan heeft hier een keurig hekwerk en mooie poorten geleverd en geplaatst. Klantgericht, afspraak = afspraak en veel oog voor kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid