facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kantien van Tous

De Kantien van Tous

Info

De Kantien van Tous is een restaurant dat ligt aan de gezellige Markt van Kerkrade. De keuken is (h)eerlijk, to the point, zonder poespas. Proef zelf!

Geschiedenis

De Kantien van Tous is een restaurant aan de rand van het centrum van Valkenburg. De keuken is (h)eerlijk, to the point, zonder poespas. Proef zelf!

Adres: Markt 53, 6461 ED Kerkrade
Telefoonnummer: +31 (0)45 207 8377
Stad: Kerkrade
Route: Markt 53
Postcode: 6461 ED


Recensies
Dit jonge team, aangestuurd door een ervaren chef. Geeft je een welkom gevoel, weten waar ze het over hebben en zorgen dat de avond op rolletjes loopt. Gekozen voor het drie gangen menu. En daar zeker geen spijt van. Vooraf een lekkere cocktail. Eerste gang verast met de vitello. Als hoofdgerecht een heerlijk stukje vlees met bijpassende rode wijn. En het dessert is een mooie toegift. Genoten van het eten, gezelschap en de fijne ambiance. Aanrader!!
Personeel vriendelijk, eten was heerlijk. Wij hebben genoten en komen hier zeker terug.
Heerlijk, dikke tien voor eten en bediening! Ook alles goed geregel op corona gebied!
Heerlijk gegeten bij de kantien van Toes. Kwalitatief heerlijk eten voor een eerlijke prijs.
Heerlijk eten en fantastische service!! De Iberico ribs zijn echt een ontieglijke aanrader!
Ons 3gangen diner was geweldig heerlijk sfeervol gegeten
Super burger! Drink er ‘n gekoeld glas frappato bij...heerlijk!
Lekker gegeten, vrij kleine kaart. Maar erg lekker, porties zouden iets groter mogen.
Vanavond onze dag in Kerkrade afgesloten met een etentje bij De kantien van Tous. We werden hartelijk welkom geheten en de hele avond werd er goed voor ons gezorgd. Het eten was heerlijk, ik wilde graag een ècht Limburgs gerecht, dat werd dus Zuurvlees. Het was een goede keuze. Mijn man had lamsvlees, dat was ook prima in orde. Het toetje hebben we gedeeld, zag er heel mooi uit en was ook heel lekker! Het restaurant ligt heel verrassend op de eerste etage. Op de rekening was een persoonlijke boodschap voor ons geschreven, daaruit blijkt de betrokkenheid met de gasten. Openen jullie ook gauw een filiaal in Hilversum?
Aantal keren gegeten en heel erg tevreden over het eten, sfeer & gastvrijheid. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid