facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kannebuis

De Kannebuis
Adres: Poelekes 12, 4661 LR Halsteren, Nederland
Telefoonnummer: 06 25467799
Staat: Noord-Brabant
District: Bergen op Zoom
Stad: Halsteren
Route: Poelekes
Huisnummer: 12
Postcode: 4661 LR


Openingstijden

maandag: 18:30–22:00
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 18:30–22:00
donderdag: 18:30–22:00
vrijdag: 17:30–22:00
zaterdag: 15:00–22:00
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Ik kwam hier voor een volleybal wedstrijd van onze dochter. En wilde vooraf een kopje koffie drinken.nMaar wat een gezelligheid, teams aan tafel met elkaar, oudere met elkaar aan het biljarten en muziek op of dat het carnaval is!nIk heb mijn ogen uit gekeken.
Een wat verouderde sporthal en restaurant maar het doet wat het moet doen. Sporten en een kopje koffie.
Hier is het altijd gezellig. Een Grand Café met een gezellige uitstraling. Zeer geschikt voor feesten en partijen. 4 biljarttafels. Veel teams in de districtscompetitie. Dit seizoen liefst 22 ploegen. Een zeer succesvolle, gezellige vereniging. Vallen vaak in de prijzen bij kampioenschappen. Ook op landelijk niveau. De aanwezige biljarts worden zeer goed onderhouden. 1 ding is zeker: Je ontmoet hier vrijwel altijd bekenden! Is ook een gerenommeerd dartcentrum. Regelmatig vinden er toernooien plaats. Voorts de thuisbasis van Roparunteam De Brabantse Wal. 1 maal per maand is er op zondagmiddag Bingo. En 1 van de 2 locaties van het Halsterse kwiscircuit; een aanrader om eens een keer langs te gaan! Volgende kwis hier is 25 november. De finale avond.
Gladde en harde vloer in de sporthal en sanitair dat 20 jaar geleden al gedateerd was.
De vloer was heel glad en had totaal geen grip, kon amper lopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid