facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kaashoeve

De Kaashoeve

Info

Een uitgebreid assortiment Nederlandse (boeren)kazen en buitenlandse assortiment in het hartje van Rotterdam.

Geschiedenis

Kazen in alle soorten en maten, van jong tot oud, van de boer en uit de fabriek. Kom langs, kijk, ruik, proef en geniet!



"In het hartje van Rotterdam, in het meest authentieke en karakteristieke pand aan de Oude Binnenweg 129b zit de lekkerste kaaswinkel van de stad: De Kaashoeve."
Adres: Oude Binnenweg 129 B , Rotterdam 3012 JA, NL
Telefoonnummer: 010 413 8644
ln.eveohsaak-ed@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Oude Binnenweg 129 B
Postcode: 3012 JA


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: de kaashoeve numansdorp, de kaashoeve drongen, de kaashoeve rotterdam, de kaashoeve brakel, de kaashoeve oostende, de kaashoeve schoten, de kaashoeve geel, de kaashoeve gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Berkhout Verswinkel Berkhout Verswinkel 2 km Heel leuke kaaswinkel met brood,beleg,kippenpoten maaltijden enz. Zeer vriendelijk be...
Kaaspaleis Blijdorp Kaaspaleis Blijdorp 2 km Hier word ik heel blij van! Authentiek, kwalitatief, gezellig. Heerlijke kazen en alt...
Gatenkaas & Zo Gatenkaas & Zo 2 km Gatenkaas&Zo is een super leuke zaak vol met lekkernijen kom eens kijken
Zuivelland Zuivelland 3 km Veel keus en personeel heeft duidelijk verstand van product. Echter, hetzelfde person...
Zuivelland Zuivelland 3 km
Wim Neeleman Wim Neeleman 4 km Super gezellige stal met 24/7 weidegang
De kaasspecialist binnenhof De kaasspecialist binnenhof 6 km Komen er al jaren. Eerst alleen bij feestdagen, maar inmiddels voor onze wekelijkse b...
Recensies
Ben hier meerdere keren echt uitstekend geholpen. Kaasfondue voor valentijnsdag was geen enkel probleem en toen ik mijn wensen doorgaf kwam daar direct een goed antwoord op. De kaas werd zelfs alvast voormij door de rasp gehaald, scheelt toch weer wat werk!
Ben je in de stad en wil je iets anders dan fastfood? Loop hier binnen. Ik weet zeker dat je daarna verkocht bent!
Fijn specialistische kaaswinkel. Grote selectie hollandse boeren kazen en ook een flinke selectie buitenlandse specialiteiten. Uiteraard kun je hier de juiate werktuigen vinden en complimentaire items voor een goede kaasplank. Personeel is enthousiast en vriendelijk, met veel kennis over hun producten. De liefde zit er goed in zeg maar. Harte centrum bij eendrachtsplein, dus OV is een prima optie. Wil je toch met de auto dan zijn er genoeg parkeergarages op max 10min lopen.
Het is zo jammer dat ik aan de andere kant vd stad woon, want dit is gewoon de beste kaaswinkel van Rotterdam. Service is top.
Wat een fantastische kaasspecialist. Ruiken, proeven en vacuüm verpakken is allemaal mogelijk. Vriendelijke service en goede suggesties.
Je wordt er vriendelijk geholpen, je kan best op je gemak wat rondkijken, en al die kaassoorten vind ik altijd een lust voor 't oog! I.i.g. er is genoeg keus.
Grote sortering kazen. Je wordt er prima geadviseerd en geholpen
Groot assortiment aan Nederlandse en buitenlandse kazen. Vakvrouwen in kaas, vlees en luxe broodbeleg. Ik scoorde ook een prachtige vegetarisch melanzane maaltijd. De boerenkaas is ook echte boerderij-kaas. Jummie!
Ontvangst door twee apatische dames. Totale afwezigheid van sfeer in de zaak. Maar wel dikke, dikke prijzen rekenen. Snel wegwezen om nooooit meer terug te komen.
Een breed assortiment heerlijke binnen- en buitenlandse kazen, aantrekkelijk uitgestald. Vriendelijke bediening. Niet echt goedkoop, maar absoluut topkwaliteit, ik kom er graag weer, is het geld dik waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid