facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jouster Klokkenmakerij Restauratie-Reparatie

De Jouster Klokkenmakerij Restauratie-Reparatie

Info

Wij zijn een ambachtelijke Klokkenmakerij gespecialiseerd in het bouwen van Friese klokken en #REPARATIE van alle soorten klokken.wij zijn rijkserkend!

Geschiedenis

Klokkenmaker -Klokkenreparatie/Restauratie - De Jouster klokkenmakerij-Friese klokken/ nieuw bouw Friese klokken
Wij zijn Rijkserkend!

Vanaf het begin van de 18e eeuw zijn er stoelklokken gemaakt. Eerst eenvoudig van uitvoering met een vlakke kast. In de tweede helft van de 18e eeuw is de eerste staartklok gemaakt. De stoelklok moest toen concurreren met de staartklok en daarom is de stoelklok steeds meer "versierd". Een friese klok was de klok van deze streek maar is in de loop der jaren verspreid en geliefd in de gehele wereld. Joure is bekend geworden door zijn beroemde klokkenmakers. Dat is nog zo, want in de Jouster Klokkenmakerij werken nog steeds echte ambachtslieden die hun vak verstaan. Gelukkig voor hen zijn er ook nog altijd veel mensen die de friese klok waarderen om zijn degelijkheid, zijn vormgeving en de rust die ervan uitgaat. Ook in deze moderne tijd past een friese klok in elk interieur.Ook kunnen wij moderne klokken leveren .

Ook voor de #REPARATIE van uw# KLOK bent u op het juiste adres!wij repareren en Restaureren alle soorten klokken!of kom gezellig langs en neem een kijkje in onze winkel en werkplaats!!

Restauratie en reparatie

Restauratie van uw antieke klok is een kwestie van vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in de restauratie van antieke klokken en hebben daarvoor een Rijkserkenning gekregen.

Het hart van de klok is het uurwerk, waar in de loop der jaren slijtage in op is getreden. Wij restaureren het uurwerk door de ruimte eruit te halen zodanig dat de klok weer een generatie kan lopen.

Wanneer een antieke klok gerestaureerd moet worden dan is er vaak ook schade aan het houtwerk, de wijzerplaat of de houten beeldjes.



"Rijks erkend klokkenmaker in Joure, wij zijn gespecialiseerd in antieke Friese klokken reparatie van alle soorten klokken, Engelse/Franse/Duitse en een prijsopgaaf geheel gratis bij ons in de werkplaats ,Friese klokkenmaker in Joure.Restauratie van Friese staart en stoelklokken, gespecialiseerd -en we maken nog handgemaakte nieuwe Friese staart en stoelklokken geheel naar wens! U kunt ons bedrijf tijdens opening tijden bezoeken voor vrijblijvende reparatie en restauratie offerte, of kom gewoon kijken in onze werkplaats en schilders artelier! Restauratie Stoelklokken en staartklokken. Vele andere soorten kunnen wij ook repareren!Rijks erkend klokkenmaker in Joure.NU ook reparatie service voor uw geliefde mechanische horloge/zak horloge ."
Adres: Douwe Egberts Plein 8, 8501 AB Joure
Telefoonnummer: 0513 414 104
Stad: Joure
Route: Douwe Egberts Plein 8
Postcode: 8501 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Klokkenmaker Friesland, Kosten restauratie Friese staartklok, Friese Klokkenmakerij Heerenveen, Klokkenmaker de Vries Joure, Reparatie Friese staartklok, Stoeltjesklok restaureren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Megaoutletjoure Megaoutletjoure 2 km 3000 m2 showroom gevuld met: • moderne • nieuwe • kwalitatieve, meubels Kwalite...
Selinni wonen Selinni wonen 2 km Heel vriendelijk te woord gestaan en geweldig geholpen met onze nieuwe eetkamer set. ...
Recensies
Hier maakt men tijd voor jou. Vriendelijk, niet verplichtend en deskundig advies. Ook als er uiteindelijk niets aan je uurwerk blijkt te mankeren krijg je dat te horen. Hier geen onnodig onderhoud of zogenaamde reparaties om de kassa te laten rinkelen. Dat wekt vertrouwen.
Vriendelijke 'vakidioot' , geeft duidelijk uitleg en tips om de antieke klok 'aan de loop' te houden/krijgen.
Geweldige ervaring! Klok zeer vakkundig gerestaureerd en wat fijn de extra informatie en het meedenken.
Goed geholpen. Vriendelijke mensen
Het was fantastisch wonderschoon Een pand zo vol traditie Waar kennis, kunde, service woont In uitstekende conditie!
Personeel is erg klantvriendelijk en heeft kennis van zaken. De winkel is op zich al de moeite waard om te bezoeken. Ook de werkplaats lijkt wel een museum, een aanrader als je in Joure bent.
Top winkel, Top reparateurs, klantvriendelijke mensen. Daar rij je graag naar toe....ook al is dat op 120km afstand
Prachtige comtoise klok gekocht met een fantastisch stukje schilderwerk geleverd. Mooi stukje werk, service en kwaliteit.
wat een vriendelijke ontvangst, snelle oplossing en heel goede uitleg over het mankement van de klok, mocht de klok in de toekomst nog mankementen vertonen ga ik er zeker weer heen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid