facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jong Verhuizingen

Info

Verhuisplannen of gaat u emigreren?
Maak rechtstreeks en vrijblijvend een afspraak met onze verhuisadviseur!

Bel
0514 591362 of 0613374890

Geschiedenis

De Jong Verhuizingen is hét verhuisbedrijf van Friesland voor al uw verhuizingen. Als nu gaat om een verhuizing van Leeuwarden naar Heerenveen of van Amsterdam naar Stockholm; De Jong Verhuizingen is uw verhuispartner en verzorgt u een onbezorgde verhuizing.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze verhuisadviseurs en laat u verrassen van onze zorgvuldige en accurate aanpak!



"Onbezorgd verhuizen? Dat kan! De Jong Verhuizingen is uw partner voor alle soorten verhuizingen in binnen- en buitenland. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Scandinavië."
Adres: Nije Buorren 2, 8551 PN Woudsend
Telefoonnummer: 0514591362
Stad: Woudsend
Route: Nije Buorren 2
Postcode: 8551 PN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Eigen Haard 17 Balk, Verhuisbedrijf Friesland, Zoer verhuizingen, Wat kost een verhuisbedrijf, Inboedelopslag Friesland, Verhuisbedrijf Groningen, Verhuisbedrijf Leeuwarden
Recensies
Mooi netjes bedrijf goeie koffie!
4 zeer attente heren hebben gisteren met veel geduld en precisie mijn bejaarde ouders verhuisd. Zeer netjes en correct. Ontzettend goed gedaan!!
Goed advies, scherpe prijs. Vakkundig team dat ook tijdens onverwachte omstandigheden opgewekt en professioneel blijft. We zagen enorm op tegen de verhuizing, maar de mannen van De Jong maakten er goede dagen van !!
Top verhuisbedrijf! Erg klantvriendelijk en alles snel overgebracht.
Fijn verhuisbedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid