facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jong Schoonmaak & Beheer

De Jong Schoonmaak & Beheer

Info

De Jong Schoonmaak & Beheer is uw vertrouwde partner in het schoonhouden en beheren van uw onroerend goed.

Geschiedenis

De Jong Schoonmaak & Beheer is uw partner in het succesvol exploiteren van uw vakantiewoning, chalet of caravan op Ameland. Wij verzorgen in goed overleg met u, de eindschoonmaak, het sleutelbeheer en kunnen zowel binnen als buiten voor klein onderhoud zorgen. Wij houden hiermee uw investering in een topconditie.

Het bedrijf zorgt er voor dat uw gasten altijd een aanspreekpunt hebben en waar nodig service krijgen. Bij vragen of problemen staan wij altijd klaar. Zo beleven zij een fijne vakantie en zullen zij na hun prettige verblijf nog eens boeken, hun ervaring delen met vrienden en familie.Het controleren en nalopen van de woning na het verlaten door de gasten is van groot belang om de woning in goede conditie te houden en geschillen te voorkomen, wij lopen keer op keer alles na van meubilair tot verlichting.


De Jong Schoonmaak & Beheer kan ook uw tuin onderhouden voor een verzorgd uiterlijk om het huis, in de wintermaanden voor onderhoud zorgen zoals schilderswerkzaamheden en het grondig verzorgen van het interieur voor een langere levensduur.

Adres: Terpelânnen 6, 9161DZ Hollum
Telefoonnummer: 0519724630
ln.bsjd@ofni
Stad: Hollum
Route: Terpelânnen 6
Postcode: 9161DZ



op zoek naar gerelateerd: schoonmaakbedrijf ameland, schoonmaak en beheer ameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Jong Schoonmaak en Beheer De Jong Schoonmaak en Beheer 142 meter Hét bedrijf op Ameland voor de schoonmaak en het beheer van vakantieaccommodaties.
Kroon facilitair bedrijf Ameland Kroon facilitair bedrijf Ameland 471 meter Vanaf onze woonplaats een rolstoel geleend voor een weekendje weg op Ameland voor onz...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid