facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jong Motoren

De Jong Motoren
Info
Wij verkopen betrouwbare tweedehands motorfietsen. Ons bedrijf is centraal gelegen in midden Nederland vlak aan de snelweg A2.

"Ons bedrijf is gevestigd in Breukelen, vlak langs de A2 in Midden Nederland. Door de centrale ligging is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd.Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van goede en betrouwbare occasions.Omdat De Jong Motoren niet beschikt over veel personeel en een grote showroom, kunnen we onze prijzen schappelijk en realistisch houden. Als u op zoek bent naar een scherp geprijsde tweedehands motor, krijgt u van ons een eerlijk advies en een zeer concurrerend aanbod.U begrijpt natuurlijk wel dat wij bij De Jong Motoren niet uitgepraat raken over mooie motorfietsen. Maak vrijblijvend een afspraak. U bent altijd welkom."
Adres: , Breukelen
Telefoonnummer: 0346-449000
Stad: Breukelen
Route:


Openingstijden

Maandag: 08:00-21:00
Dinsdag: 08:00-21:00
Woensdag: 08:00-21:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-21:00
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: Rouvoet Motoren, Motor occasions Rotterdam, Motor occasions Arnhem, Motor kopen Utrecht, Motor Amersfoort, Motor onderhoud Amersfoort, Motor Leiderdorp, Motor huren Gouda
Recensies
Super service! Ik kwam kijken voor een Kawasaki er6n en mocht hier meteen op proef rijden. Reed zo goed dus dezelfde dag gekocht. Super service van de heer en het haal breng service ging ook snel. Gister mijn eerste 150km gereden en niks op aan te merken. Bedankt nogmaals!
Een geweldige en persoonlijke service! Ik heb voordat ik mijn rijbewijs in bezit had de locatie bezocht voor de bmw f800 st. Na een heel vriendelijk en open gesprek heb ik besloten zonder erop te rijden de motor te kopen. De motor is 2 maanden voor mij achtergehouden, en heb de moter vandaag eindelijk op kunnen halen! Ik had niet blijer kunnen zijn met deze motor! Daarnaast is er ook een geweldige service hypro vering moest nog gemonteerd worden, is voor mijn aankomst netjes geregeld. Deze zaak is zeker een aanrader voor iedereen die een kwaliteits motor wilt kopen!
Ik heb hier mijn 1ste motor gekocht. Prima service, goede occasions, neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader.
Samen met mijn vriendin een hele mooie Suzuki Gladius gekocht. We konden meteen terecht en de benadering was heel persoonlijk. Voelde ook geen "druk" om te motor aan te schaffen, maar omdat de motor gewoon heel netjes was hem gelijk meegenomen. Afgelopen zondag al 200 kilometer samen gereden. Nogmaals bedankt!
Naast de perfecte service word je als klant ook voorzien van alle mogelijke informatie en gunt/geeft je meer dan voldoende tijd. Helemaal super!
Geweldig, goed persoonlijk en snel een juiste motor gevonden voor een goede prijs en snel afgeleverd klaar
Na bij alle "grote" motorzaken langs te zijn geweest, kwam ik deze zaak online tegen. Ik dacht een uurtje voor sluitingstijd, dat red ik nog wel even om een kijkje te nemen. Kon ik het toch niet vinden.... en maar even gebeld. Blijkt dat Johan de eigenaar, uit huis verkoopt, toen had ik even mijn twijfels - waar kom ik nu dan toch terecht... maar goed, ik was er toch al en de foto's van de motoren online waren zo mooi - dus toch een kijkje nemen. Gelukkig zeg dat ik dat gedaan heb! Wat stopt die man een tijd in het oppoetsen van de motoren... Alle motoren die hij heeft staan, lijken wel nieuw, en hebben meestal veel opties erop zitten, zo hebben al zijn motoren ABS. Het gesprek ging heel natuurlijk en was alsof we elkaar van een club konden, erg vertrouwd. Geen gezeur en vage verkooppraatjes, kon direct op 2 motoren een proefrit maken. Een goede motor verkoopt namelijk zichzelf. Zo ook in mijn geval: een prachtige Yamaha FZ8S in viper blue, was opslag verliefd. Máár, ik moest er wel een nachtje over slapen. Geen probleem, zo gezegd zo gedaan, en de volgende dag de knoop doorgehakt en Johan heeft de motor netjes voor mij gereserveerd. Dit alles in huiselijke sfeer en zonder stress, alles wat hij zei klopte en kwam hij na. Al met al: een top zaak! Die ik zeker aanraad aan al mijn vrienden en kennissen. PS Het staat duidelijk vermeld op de website maar ook ik had er over heen gelezen: Bel even voor je komt, want hij is vaak weg, op zoek naar weer een nieuwe mooie fiets. ;-
Gisteren 7-11 een prachtige Triumph Tiger gekocht. Mooi bedrijf met een eigenaar met veel kennis van de markt. Naast alleen het verkopen ook tijd voor een normaal praatje. Geeft nette inruil prijzen. Voorlopig zal het wel weer even duren voor deze aan vervanging toe is. Maar als het zo ver is kom ik zeker terug om te kijken wat voor moois die heeft staan.
Na motorpech door de ANWB weer op weg geholpen met het advies de accu te laten vervangen. De Jong motoren was dichtbij en ze hadden mijn type accu op voorraad. Hier bleek mijn oude accu nog in prima staat. Oorzaak van de storing was waarschijnlijk een slecht contact. Bedankt voor de uitstekende en gratis service.
Sjacheraars die belachelijke aanbiedingen doen. Vooral om ze niet te verkopen uw motorfiets aan de prijs die ze bieden! [edit] antwoord op het antwoord. Nee, dit is geen fout. Ik verkoop een voertuig en je komt naar mij toe, zonder iets te vragen, met zo'n belachelijk aanbod dat het beledigend is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid