facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jong Koffie

De Jong Koffie

Info

Koffiemachines | Koffiebonen | Service en Reparatie



"De Jong Koffie Uw Koffiespecialist Koffiemachines Koffiebonen Service en Reparatie Jura onderhoud Jura reparatie"
Adres: Ossendamweg 33, 3768 CW Soest (Nederland)
Telefoonnummer: +31621236367
Stad: Soest
Route: Ossendamweg 33
Postcode: 3768 CW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Reparatie Jura goedkoop, Jura koffiemachine Soest, Maalschijven jura vervangen, Jura zetgroep schoonmaken, Jura drainageventiel vervangen, NIVONA 820 vs 790, Jura koffiemachine verkopen, QuickMill 820 onderhoud
Recensies
Jura met kortsluiting gebracht naar de Jong. Duidelijk en transparant vooraf een prijs indicatie gehad voor de reparatie. Blijkt achteraf mee te vallen en relatief simpel op te lossen. Uiteindelijk alleen de onderzoekskosten betaald. Dat is nog eens service waar je blij van wordt!
Maandagochtend bracht ik hier zonder afspraak mijn koffieapparaat voor reparatie van een error. ‘s Middags stond deze alweer klaar. De kosten werden vooraf besproken. Het apparaat werkt weer, dus we kunnen weer koffie drinken. Fijn!
Heel prettig contact en snelle service. 's Morgens de machine gebracht en eind van de dag was hij al klaar. Ik was toen niet in de gelegenheid om hem op te halen maar ik kon een tijd afspreken de volgende dag, op zaterdag, om hem op te halen. Goed geïnformeerd en een eerlijk verhaal erbij. Tot de volgende keer.
Zeer goede service en deskundig, eerlijk advies. Echt een aanrader. In de ochtend de koffiemachine gebracht en s’middags al weer op kunnen halen.
Geweest voor reparatie Snelle verwerking - duidelijke communicatie - goede service Kom een volgende keer zeker terug!
Heldere en duidelijke informatie verkregen van de verkoper ! Begin tot eind goede communicatie en professioneel. Alle vragen werden beantwoord.
Geen gezeur over vooruit te betalen onderzoekskosten of te maken afspraak. Gewoon aannemen en 2-3 dagen later is het apparaat al weer klaar. Schappelijke prijs voor onderhoud. Vriendelijk personeel. Nog uitleg gekregen over eventueel nieuw aan te schaffen apparaat in de toekomst. Onder genot van een goede cappucino. Kortom een mega aanrader.
Had de jong via internet gevonden kwam goed uit de bus. heb mijn Jura machine daar gebracht van 7 jaar oud volgende dag al klaar basis onderhoud gehad. Prima eerlijke service . Top.
Prima, service, kennis en kwaliteit. Na het onderhoud van mijn Jura apparaat, klonk en werkte hij weer als een nieuwe. Ook de smaak is significant verbeterd. Nooit gedacht dat onderhoud aan een koffieapparaat zoveel verschil maakte. Onderhoud klinkt eigenlijk logisch, alleen stel je het zo makkelijk uit zolang er koffie uit het apparaat komt.
Uitstekende ervaring. Voor het eerst onze Jura vanwege storing voor een onderhoudsbeurt bij De Jong gebracht. Goed advies over onderhoudsbeurt. Dag 1 gebracht, dag 2 klaar en opgehaald. Machine loopt weer als een zonnetje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid