facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jong Interieurbouw & Timmerwerken

Info

De Jong Interieurbouw & Timmerwerk maakt alles in- en rond het huis op maat, van interieurbouw tot uw complete verbouwing!

Geschiedenis

De Jong Interieurbouw & Timmerwerk maakt alles in- en rond het huis op maat, van interieurbouw tot uw complete verbouwing!

Op úw maat!
Samen vertalen we uw wensen naar de juiste vormen, kleuren en materialen. Wij maken gebruik van hoogwaardig kwalitatief materiaal. Elk door u gewenst materiaal is mogelijk.

Kwaliteit uit eigen werkplaats
Al onze producten worden in eigen werkplaats te Kapelle gemaakt en tot in de detail afgewerkt. De Jong Interieurbouw staat niet alleen voor flexibiliteit en creativiteit, maar ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Door jarenlange ervaring in de interieurbouw en aannemerij zijn veel inzichten en creatieve vaardigheden ontwikkeld. Wij werken zowel voor bedrijven, architecten, winkels als particulieren. Een verfrissend en origineel idee ontstaat na een gedegen oriëntatie van de mogelijkheden. Op de website vindt u vele referentieprojecten en foto's voor meer ideeën!

Graag maken wij iets bijzonders van uw wensen!

Adres: Ambachtsweg 3, 4421 SK Kapelle (Zeeland)
Telefoonnummer: 0113 34 42 00
Stad: Kapelle
Route: Ambachtsweg 3
Postcode: 4421 SK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Interieurbouwer Zeeland, Keuken laten maken door interieurbouwer, Keuken op maat Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemersbedrijf Van Eekelen Aannemersbedrijf Van Eekelen 903 meter Offerte opgevraagd, alles laten opmeten. Nu inmiddels 10 weken en diverse telefoontje...
Goetheer & Huissoon Goetheer & Huissoon 1 km Een geweldig bedrijf! Kennis van zaken en echte vakmensen
Recensies
Vaklieden die bijna alles kunnen maken en dat heel goed doen. Prima prijsstelling en een correcte en vriendelijke bejegening
Deze gebroeders zijn vakbroeders in het timmer en aannemersvak. Vriendelijk, terzake deskundig en behulpzaam.
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid