facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De JoJo

De JoJo

Info

De JoJo aan het Hortusplein in Sassenheim is een ontmoetingscentrum, werkplaats, weggeefwinkel, atelier en het onderkomen van Repair Café Teylingen in één.

Adres: Hortusplein 14 - 22, 2171 GZ Sassenheim
Telefoonnummer: 06 51759792
Stad: Sassenheim
Route: Hortusplein 14 - 22
Postcode: 2171 GZ



op zoek naar gerelateerd: Repair Café Sassenheim
Recensies
Mooie plek voor overbodige spullen en ruilhandel. Op dinsdag en donderdag. Dagbesteding GZ. Gratis maal op donderdag.
Gisteren hebben mijn moeder en zoon voor het eerst spullen hier naartoe gebracht waarvan ook wat nieuw spul, bijv speelgoed twv €40. We dachten 'met de goedheiligman voor de deur kunnen we daar misschien nog mensen blij mee maken' Er werd helaas weinig tot geen contact gemaakt en ook niet bedankt. Het enige wat ze konden zeggen is of mijn zoon van 10 jr een mondkapje op kon zetten. Ik krijg hier echt een naar gevoel van in mijn buik, kil niet warm. Iets teveel met de coronamaatregelen bezig en te weinig persoonlijk contact. Dit was was dus de eerste en meteen ook de laatste keer!
Het is behoorlijk bizar dat er vrijwilligers zijn die karre vrachten aan goederen voor zichzelf mee naar huis nemen. Ga maar eens een paar uurtjes op de parkeerplaats staan met je auto. Alles wat goed is of van waarde, verdwijnt met de vrijwilligers mee naar huis! Dat is geen fabeltje.
Hier moet je zijn!! Slaap lekker Lisa
Heel vreemd dat je hier geweigerd wordt als je je handen niet wil desinfecteren. Volgens mij is dat toch nog altijd aan de klanten zelf. Dit is nergens verplicht. Het is een richtlijn. Dus een advies. Maar succes met jullie lege zaak! Ons zien jullie niet meer terug. Zoals vele anderen zo te zien!
Super lieve vrijwilligers en allemaal non profit. Fijn dat er nog mensen zijn die belangeloos zonder financieel gewin iets voor de maatschappij terug doenecht toppers daar
bij deze instelling die mensen moet helpen word je kortaf geweigerd als je geen desinfectie handgel gebruikt. een schande en dan de manier waarop: gewoonweg grof.
Verplicht je handen desinfecteren met schadelijke en bijtende stof terwijl ik allergisch ben. Ga hier nooit meer heen!
Schijnbaar sturen ze hier mensen weg die niet mee willen doen aan de corona madness! Dan maar falliet eigen schuld dikke bult.
Zeer vriendelijke mensen en altijd bezig voor een goed doel! De Jojo is een aanwinst in de gemeente Tellingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid