facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Johanneshoeve

De Johanneshoeve

Info

Hotel, Overnachten, Bed&Breakfast, Vergaderen, groepsaccommodatie

Geschiedenis

Er even tussenuit op een voormalige boerderij, ruimte nodig voor een vergadering in een ontspannen omgeving, of een besloten feest op een luxe locatie? Op de Johanneshoeve kan dit allemaal.

De Johanneshoeve is een voormalige ruilverkavelingsboerderij op het Twentse platteland. De voormalige stallen zijn omgebouwd naar luxe boerderijkamers die geschikt zijn voor overnachtingen of een bed&breakfast. De gehele accomodatie kan ook gebruikt worden als groepsaccomodatie. intotaal beschikken wij over 30 bedden.

Tevens beschikt de Johanneshoeve over een ruime vergaderruimte, welke te bespreken is voor een vergadering of workshop voor bedrijven of organisaties.

De vergaderruimte 'n Boosman' is van alle gemakken voorzien, zoals draadloos internet en een beamer.

Om na een lange dag vergaderen tot rust te komen kunt u gebruik maken van de twee loungehoeken die zijn ingericht in de vergaderzaal.

Adres: Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546659115
ln.eveohsennahojed@ofni
Stad: Westerhaar-Vriezenveensewijk
Route: Dalweg 39
Postcode: 7676SB



op zoek naar gerelateerd: de johanneshoeve dalweg westerhaar-vriezenveensewijk, johanneshoeve krentenwegge, johanneshoeve bergharen, dierenpension wijchen, johanneshoeve baarlo, hondenpension nijmegen, johanneshoeve castricum, hondenpension beuningen
Recensies
Mooie schone kamers van alle gemakken voorzien. We bleven hier alleen 1 nacht slapen op bezoek bij nabij gelegen camping. Leuke speeltuin voor kinderen, gezellige zitjes en een heerlijk ontbijt. Een aanrader!Kamers: 5/5
Een streekdiner van Gastvrij Twenterand genoten bij De Johanneshoeve, onze overburen. Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance met gemotiveerd personeel. Een aanrader.
We hebben hier een weekend verbleven tijdens een biljarttoernooi in Daarleveen. Wat een heerlijk verblijf!! Goede bedden, ontbijt, douche. Fantastisch. Omgeving is ook prachtig!Kamers: 5/5
Mooie locatie om een feestje te vieren. Lekker eten. Vriendelijk en service gerichte medewerkers.Service: 5/5
Na diverse malen na tevredenheid gebruik te hebben gemaakt van dit fijne b en b hebben we een camper aangeschaft en zijn we voor het eerst bij de Johannes hoeve 2 nachten te gast geweest prima camperplaatsen met toiletgelegenheid,stroom,water inname,lozen vuil water. Verder vrij op en af rijden. Verzorgde douche bij de receptie. Luifeltje mag uit stoeltjes en tafeltjes geen enkel probleem en heerlijk uitzicht over de weilanden. Wij gaan zeker vaker terug komen. Kamers: Mooie riante kamers waar het ook bij slecht weer goed verblijven is. Activiteiten in de buurt: Leuk veenmuseum op steenworp afstand.
ben er geboren. fijn om het ná 40 jaar zo gastvrij te beleven.Hoogtepunten van het hotelMooi uitzicht, Rustig en Kindvriendelijk
Wat een fantastische plek is dit! Heerlijk rustig in het Twentse land verscholen tussen de landerijen. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Erg mooie kamer van alle gemakken voorzien. Schoon sanitair, goed bed, eettafel en zithoek. Terras om heerlijk buiten te ontbijten of van de prachtige zonsondergangen te genieten. Zeer gastvrije uitbater. Het ontbijt is fantastisch verzorgd en wordt dagelijks in een mand voor je klaargezet. Zou hier graag een keer terug willen komen voor de rust. Een echte aanrader! De kat en de hond van de uitbater komen langs voor de vleeswaren die u niet op krijgt tijdens het ontbijt.
Voordelen: inclusief shampoo en douche. Baddoeken. Handzeep. Vaatwas tabletten. Keukendoeken. En bij te betalen een fantastisch ontbijt waarbij je met lunch hier ook van kan eten. Fijne bedden. Schone kamers. Wij sliepen in joukje met dit fantastische uitzicht!! Een mooie tuin voor de kinderen skelters. Een trampoline. Een voetbal aanwezig. Schommels. Heerlijk tuinhuisje met lounge set om te genieten van de ondergaande zon. Koeien vlakbij zodat je je echt helemaal kan ontspannen. Nadeel: zijn er bijna bijna niet. Wij zouden gewoon nog eens een keer komen.
Op de camperplaats gestaan. Prachtige locatie. Vriendelijke uitbater. Activiteiten in de buurt: Veenmuseum op 1200mtr. Eten en drinken: Superdiner, gebracht aan de camper. Erg goed! Wat een service.
Prachtige afgelegen lokatie voor een goede verzorgde barbecue. Je kon buiten mooi onder de tent zitten en werd juist bediend. Nadien in een wat gehorige ruimte vergadering gehad. Wederom was hier de verzorging goed. Alles lag klaar en was goed verzorgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid