facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Jager Makelaardij Voorthuizen

De Jager Makelaardij Voorthuizen

Info

Volg ons ook op Twitter! @dejagermakelaar

Geschiedenis

Als je een actieve makelaar zoekt met een frisse kijk op het makelaarsvak, dan ben je bij De Jager Makelaardij Voorthuizen aan het juiste adres!

Vanuit het kantoor in Voorthuizen bedienen wij Voorthuizen en de directe omgeving.

Wij zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden om onze diensten en onze woningen onder de aandacht van klanten te krijgen.

Al sinds de start van ons bedrijf in 1999 hebben we hard gewerkt om op een enthousiaste manier onze klanten van dienst te zijn. Dit heeft tot resultaat dat bijna alle opdrachten die wij krijgen, worden verkregen door mond op mond reclame.

Ook op het gebied van Social Media zijn wij als één van de weinigen in deze regio zeer actief, o.a. met onze Facebook pagina, Twitteraccount (@dejagermakelaar), Instagram (instagram.com/dejagermakelaardij/)en You Tube (https://www.youtube.com/c/DeJagerMakelaardijwonen).

Naast deze vernieuwende zaken zijn wij ook nog eens ouderwets goed in het makelen. Het zoeken van de beste koper bij de woning gaat ons zeer goed af.



"De Jager Makelaardij Voorthuizen is een makelaarskantoor dat zich primair richt op de woningmarkt van Voorthuizen. Het kantoor wordt geleid door Hessel de Jager en zijn echtgenote. Wij wonen al jaren in dit gebied, werken zonder personeel, kennen korte lijnen, zijn al jaren actief in deze markt sinds 1999 en kennen ruime openingstijden. Zeker geen 9 tot 5 mentaliteit!"
Adres: Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342-470048 of 0621877575
Stad: Voorthuizen
Route: Hoofdstraat 55
Postcode: 3781 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Legemaat Makelaardij, Funda Voorthuizen bouwgrond, Funda Voorthuizen huur, Makelaar Barneveld, Hooijer Makelaardij, Bouwkavel Voorthuizen, Kamphuisstraat 17 Voorthuizen, Makelaar Veluwe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Midden Nederland Makelaars Voorthuizen & Putten Midden Nederland Makelaars Voorthuizen & Put... 1 km Een makelaar die jouw belangen behartigt, klantvriendelijk en doortastend is en reële...
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Drieklomp Makelaars en Rentmeesters 2 km Drieklomp is zeer actief op de woningmarkt, met een passie voor bijzonder wonen!
Legemaat makelaardij Legemaat makelaardij 3 km Weinig keus goede website
Recensies
Van afspraak tot plan, van kijkers tot koper. Alles uit handen gegeven aan een zeer actieve makelaar. Je kan het allemaal met een gerust hart aan Hessel de Jager overlaten. Zeer tevreden zijn wij , meer dan waard! Een makelaar die altijd snel en goed te bereiken is, die hadden we nog niet meegemaakt. Nu dus wel! Topper!
De Jager is erg actief en betrok ons steeds bij alle acties. Hij onderzocht de woning grondig voordat hij met een advies kwam. Hij is goed op de hoogte van de woningsituatie in Voorthuizen en had oog voor omgevingsfactoren die invloed kunnen hebben op de verkoopprijs. Hij was duidelijk over de kosten en we stonden niet voor verrassingen. Het was plezierig met hem samen te werken. Ik kan deze makelaar aan iedereen aanbevelen.
De jager makelaardij kan ik iedereen aanbevelen. het is een super makelaar en helpt je graag met de verkoop van de woning en ook met de aankoop van de nieuwe woning. Hij is goed bereikbaar dat is erg fijn. hij is zeker een aanrader
De Jager Makelaardij kan ik iedereen van harte aanbevelen! Er word netjes en in alle rust aandacht besteed aan de klant.
Makelaar nodig? Kies makelaar De Jager. Zeer aan te bevelen! Uitstekend bevallen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid