facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De-isolateur.nl

De-isolateur.nl

Info

De-isolateur is dé specialist op het gebied van HR isoleren en hoge kwaliteit zonnepanelen.

Adres: Scheuterstraat 17, 6991CE Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0263621474
Stad: Rheden
Route: Scheuterstraat 17
Postcode: 6991CE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Besparing TONZON vloerisolatie, Hr Trifoil, Trifoil of Tonzon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drukkerij Hesse Rheden Drukkerij Hesse Rheden 709 meter Want wat wij doen is niet het verzorgen van alleen maar drukwerk, maar ook het maken ...
Ansaldo Thomassen BV Ansaldo Thomassen BV 738 meter Alleen een vergadering gehad verder niets over te zeggen.
Worm & Zn. Hoveniersbedrijf Worm & Zn. Hoveniersbedrijf 800 meter Worm & Zn. hoveniersbedrijf is een allround hoveniersbedrijf dat staat voor kwaliteit...
Recensies
De Isolateur heeft bij ons extra vloerisolatie aangebracht. Prima verzorgd! Eerlijk over levertijden. Goede communicatie via mail en telefoon.
Vloer en dak gedaan. Vanaf de kennismaking al een goed gevoel bij Joeri, echte vakman en goed advies. Bij uitvoering direct overleg toen dikkere isolatie mogelijk was. Ook pluim voor de dame en heren! Netjes en beleefd!
De isolator heeft bij ons in de kruipruimte vloerisolatie aangelegd. Was geen gemakkelijke klus, omdat het een oude krappe kruipruimte is, maar uiterst tevreden over de plaatsing, begeleiding en planning van de activiteiten. Ben blij dat we indertijd voor de Isolateur hebben gekozen, kan ze zeker aanbevelen.
De Installateur is echt een fijn bedrijf. De kwaliteit is perfect en de service is meer dan prima. Er was wat pech bij het monteren, maar dat is erg goed hersteld. Beter dan wij mochten verwachten. Een zeer aan te bevelen bedrijf. De vloerinstallatie werkt goed, de plavuizen zijn aanmerkelijk minder koud wat zeker de stookkosten gaat doen verlagen.
Erg tevreden. Van schouwen tot uiteindelijke uitvoering prima contact. Bij de schouw echt uitgebreid onder de vloer en daardoor een gedetailleerd advies en een nette offerte. Uitvoering door de mensen van de Isolateur ook prima gedaan, echt nette en beleefde mensen over of eigenlijk onder de vloer gehad! Durf dit bedrijf gerust aan te bevelen.
Na een goede opname medewerker ging echt onder de vloer kijken wat er nodig was heeft de isolateur twee werken geleden de vloer geïsoleerd De mannen die kwamen werken vakkundig voor zover ik dit kan beoordelen en zeer nettjes ook dachten ze goed in oplossingen bij de obstakels die we tegen kwamen. kortom goede service en prettig contact.
Vlak voordat de Isolateur zou beginnen aan de opdracht, kwam er €1000,- bovenop de prijs die in de offerte stond. Niet echt betrouwbaar dus. Vervolgens werden de algemene voorwaarden toegezonden en verwees de isolateur naar allerlei puntjes waaruit zou moeten blijken dat dit normaal is. Toen ik tegengas gaf, bleek opeens dat er helemaal geen opdracht was, althans niet officieel volgens de algemene voorwaarden... Verder wel vriendelijk man. Of ze goed werk leveren weet ik verder niet.
Heldere afspraken gemaakt. Toen de isolatie vanwege lekkage niet door kon gaan op de geplande datum gaf het afzeggen van die afspraak geen enkel probleem. Nadat de lekkage verholpen was werd een nieuwe afspraak gemaakt en de vloer alsnog geïsoleerd. Er werd vlot en netjes gewerkt. Kortom: wij zijn tevreden over het hele traject en rekenen erop dat de vloer nu warmer blijft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid