facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Intrapec Groep

De Intrapec Groep

Info

De Intrapec Groep is specialist op het gebied van verpakkingen, displays en packaging supplies.

Geschiedenis

Passion for packaging
Sinds onze oprichting in 1983 is Intrapec specialist in het ontwerpen en vervaardigen van klantspecifieke verpakkingen van golfkarton voor onder andere de verwarmings- en (pet) foodbranche. Van een kleine verpakking in full color uitvoering tot een grote verzenddoos in flexodruk die uw product tijdens het transport beschermt: Intrapec Verpakkingen heeft voor iedere verpakkingsvraag de juiste oplossing. Hierbij bieden wij u niet alleen de beste kwaliteit maar ook de beste service: Intrapec Packaging Supplies levert onder andere hoekstukken, omsnoeringsband, tape en speciale pallets zodat u uw verpakte product op de beste manier kunt transporteren. Naast verpakkingen van golfkarton ontwerpen en maken wij ook displays op maat. Van showkaarten tot toonbank- of floordisplays: Intrapec Displays zorgt ervoor dat u uw product op de beste manier onder de aandacht kunt brengen.

Adres: van Rensselaerweg 2, 6956 AV Spankeren, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 55 3682 220
Stad: Spankeren
Route: van Rensselaerweg 2
Postcode: 6956 AV



op zoek naar gerelateerd: Paul de Lange Intrapec, Full Packaging
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HST Europe HST Europe 580 meter HST® is a metal finishing concern, providing service of the highest quality for more ...
Speelmaatje B.V. Speelmaatje B.V. 642 meter Ze produceren super mooie toestellen van mooi hout.Echt een aanrader.
Rotocoat Dieren B.V. Rotocoat Dieren B.V. 714 meter Goede losplaats greets
Recensies
Mooi om te zien wat je met karton kan doen. Hier maken ze goed doordachte dozen, reclameborden en meer. Het bedrijf waarvoor ik werk, haalt hier hun verpakkingen. Intrapec denkt goed mee.
Meerdere keren een mail gestuurd om te kijken voor een verpakkingsoplossing maar word totaal niet gereageerd op de mails. Slechte zaak voor zo'n bedrijf.
Veelzijdig in verpakkingoplossingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid