facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Inspiratieboot

De Inspiratieboot

Info

De Inspiratieboot is een unieke locatie in Amersfoort die bijzonder geschikt is voor diverse gelegenheden als vergaderingen, bruiloften, feesten & meer..

Geschiedenis

De Inspiratieboot is dé feest- en vergaderlocatie van Amersfoort voor jong en oud. Het schip is gebouwd in 1901 en vaart tot op de dag van vandaag nog steeds voor al uw gelegenheden. Wilt u een speciaal themafeest op de boot organiseren, dan is deze party boot bij uitstek geschikt.
Het oude scheepsruim is ruim, comfortabel en modern ingericht. Het schip biedt de ruimte voor maximaal 100 personen, ook op het dek. In de zomer varen we met gemak de hele Eem af tot aan Spakenburg of Huizen en in de winter liggen we stil met de mast overeind vol met mooie verlichting, ook dan is het schip een prima feest- en of vergaderlocatie.
We werken samen met de beste cateraar uit Amersfoort, maar zelf voor het eten zorgen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de drankjes zorgen wij. Je hebt de mogelijkheid om het ruim verder aan te kleden. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Het schip biedt de beslotenheid voor een dansfeest met een bandje of DJ.
De Inspiratieboot wil alles naar uw zin maken en met goede afspraken kan dit ook. Wij gaan graag mee in uw wensen en wij laten duidelijk weten wat er mogelijk is op én in het schip!



"De inspiratieboot partyboot wordt geboekt als vergaderlocatie om te vergaderen in een inspirerende ruimte, als bedrijfs- en teamuitje, bruiloften, jubilea en spetterende dansfeesten voor maximaal 100 personen.Stilliggend bijvoorbeeld in de Eemhaven bij de Koppelpoort op loopafstand van de prachtige oude binnenstad van Amersfoort. Of een dagje weg, varend over de rivier de Eem, door het beschermde natuurgebied met haar unieke landelijke vergezichten."
Adres: Kleine Koppel 7, 3812 PG Amersfoort
Telefoonnummer: 06 - 49 75 91 75
Stad: Amersfoort
Route: Kleine Koppel 7
Postcode: 3812 PG



op zoek naar gerelateerd: BBQ arrangement Amersfoort, BBQ boot Amersfoort, Verjaardag vieren Amersfoort, Boot restaurant Amersfoort, High tea Amersfoort, Ernst Roffel, BBQ boot Spakenburg, Partyboat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evenementen Amersfoort Evenementen Amersfoort 2 km Evenementen Amersfoort organiseert complete (bedrijfs)uitjes voor ieder budget en voo...
Recensies
Op 3 juni heb ik met 70 mensen mijn 70e verjaardag gevierd op de inspiratie boot van Laurens en Richard. Wat een dag en wat een feest. Hartelijk en feestelijk ontvangen worden door een op elkaar ingespeeld team. Femke, die zo leuk met de helpende kinderen omging. Heel goed verzorgd met gebak, hapjes en drankjes, die werkelijk super lekker waren. En de sfeer aan boot mede dankzij jullie was geweldig. Lieve mensen… Boeken die boot!!
Een boot is een boot, maar de Inspiratieboot is wel echt een toplocatie voor een goede barbecue met collega's. Eerst lekker ontspannen met een hapje en drankje genieten van de Eem en omgeving. BBQ en buffet alles goed georganiseerd en van top kwaliteit. En als het weer omslaat, is ook het ruim een prima uitvalsbasis. De passie van iedereen die op de boot werkt is, maakt het meer dan compleet. TOP!
Wat een geweldige en mooie dag hebben we gehad op de Inspiratieboot. We zijn met familie en vrienden vertrokken vanaf de Eemhaven, over de Eem richting het Eemmeer. Het eten van Mercuur was geweldig. Richard en Rob hebben uitstekend voor ons natte en droogje gezorgd en de schipper, Laurens, vaarde ons veilig heen en weer. Onze kleinkinderen mochten zelfs even een stukje sturen en meehelpen met het opnemen en het wegbrengen van de drankjes. Het was een onvergetelijke dag voor ons beide 75e verjaardag. Het is zeer zeker aan te raden als er iets te vieren is. Met vriendelijke groetjes, Ria en Harm
Als personeelsuitje hebben wij een barbeque op de Inspiratieboot gehad. Een zeer geslaagde avond! Vriendelijke bediening en bemanning, goed eten en een mooie boottocht! Zeker een aanbeveling.
We hebben een fantastisch feest gehad. Het was al laat in het jaar maar we hebben heel mooi weer gehad met een mooie zonsondergang. Daarna hebben we nog lekker gegeten op de boot, door Mercuurs traiteur en catering. Alles was goed geregeld. Laurens en Monique hadden alles onder controle ondanks de 70 personen aan boord. Heel erg bedankt voor deze mooie avond.
Wat een fantastische leuke tocht was dit over de Eem. Alles was perfect geregeld door de bemanning van De Inspiratieboot. Hapjes, drankjes, de planning, alles was goed. Hadden wij alle tijd om ons die dag met onze gasten bezig te houden :- Wieke & Albert van Raalte
Ontzettend mooie avond gehad, ons trouwfeest gevierd op de inspiratieboot met een man of 65, perfect aantal voor een mooi dansfeest! Het organiseren ging soepel, Laurens is heel relaxed. Het varen gaf een extra feestelijk tintje aan de hele avond. Enorm genoten!
Wij hebben gister ons 40 jarig huwelijk gevierd op de Inspiratieboot. Het was geweldig en goed! Wat beloofd werd hebben we echt gekregen. Heerlijk gevaren over de Eem, heerlijk gebak, lekkere hapjes, heerlijke BBQ, met als nagerecht een ijsje. De sfeer was goed, personeel erg aardig. Alles kon! Wij kijken terug op een prachtige dag, dankzij de Inspiratieboot!
Op 10 juni hebben we feest gevierd op de Inspiratieboot.. Het was een prachtige dag. De ontvangst was op de kade met een glaasje prosecco. Het keren van de boot in de vaarrichting werd vol spanning gevolgd. In de buurt van landgoed Coelhorst meerden we aan. Twee gidsen van Natuurmonumenten stonden ons op te wachten voor een wandeling met een interessant verhaal op dit landgoed. De kleinkinderen hebben intussen gezwommen, want het was prachtig weer. We zijn nog een stuk verder gevaren onder het genot van diverse amuses, waarna we van een prima barbecue.genoten. Iedereen heeft genoten van deze dag, vooral ook vanwege de uitstekende catering en goede organisatie van Laurens Olieman.
Op 21 juli vierden wij ons huwelijksjubileum aan boord van de Inspiratieboot. Een perfecte dag varend op de Eem naar Spakenburg en terug. Op de heenweg een goed verzorgde lunch en op de terugweg - na een bezoek aan het museum Spakenburg- een overheerlijke BBQ. Laurens en zijn bemanning maken elke belofte die zij op hun website doen waar. Een onvergetelijke feestdag voor ons en onze gasten. Absoluut een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid