facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Inboedel Ruimers

De Inboedel Ruimers

Info

De Inboedel Ruimers ontruimen woningen, bedrijfspanden, wietplantages enz.
De Inboedel Ruimers nemen uw zorgen graag uit handen en gaan vol voor leeg!



"Met ruim 10 jaar ervaring bieden De Inboedel Ruimers een compleet servicepakket bij het leeghalen van woningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Snel, professioneel en discreet leveren wij de woning leeg en bezemschoon op.Regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.Daarnaast verzorgen wij ook verhuizingen."
Adres:
Telefoonnummer: 06-12464866
Stad: Roelofarendsveen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 21:00
Zondag: 09:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Boedelruimers
Recensies
Marcel en zijn team werden ons aanbevolen! niets te veel gezegd, alles tot in de puntjes geregeld bij de ontruiming van ons ouderlijk huis. Duidelijke communicatie, snelle reactie op mail en telefoon en een goede prijsstelling. Uiteindelijk complimenten van de woningbouwvereniging over de manier van opleveren. De Inboedel Ruimers kan ik dan ook van harte aanbevelen bij iedereen!
Goede service, alles netjes en schoon opgeleverd. Snelle reactie op vragen. Er wordt discreet omgegaan met persoonlijke spullen. Ontzorgt.
Via een tussenpersoon in contact gekomen met Marcel van de Inboedel Ruimers. Keurig op tijd op de afgesproken dag was het team aanwezig om het appartement te ontruimen. In een halve dag was het naar tevredenheid leeg gehaald. Wat ook fijn is, is dat Marcel altijd heel snel reageert op vragen via e-mail, ook achteraf.
Goede, snelle service. Werd goed meegedacht, zeer klantvriendelijk! Erg tevreden met resultaat en afhandeling.
Wij zijn zeer tevreden over de ontruiming van het huisje van mijn overleden moeder. Het contact met Marcel v.Haalem verliep vlot en soepel. Vrijdag gebeld, zaterdag de bezichtiging, en een paar uur later de offerte, waarvan bleek dat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend was. Betreft de ontruiming ,dit is correct gebeurt binnen het tijdschema, en van verschillende buren hoorde wij, dat de ontruimers met respect met spullen omgingen. Hartelijke Bedankt.Familie Vos
Ik had stel op sprong een bedrijf nodig die mijn woning leeg kon halen. Mijn woning werd verhuurd en de huurder wilde de woning kopen. Huurder wilde een deel vd inboedel overnemen. Aangezien ik in het buitenland woon, iets ingetikt op google en De Inboedel Ruimers kwamen naar boven. Mail gestuurd, situatie uitgelegd en Marcel en Brigitte bleken zeer flexibel en meedenkend te zijn! Aangezien alles op zeer korte termijn geregeld moest worden was het zeer bijzonder dat zij, zonder mij te kennen, allerlei afspraken verzetten om mijn huis leeg te kunnen halen. Kortom, van eerste contact tot opslag, een betrouwbaar, net werkend, punctueel bedrijf! En nog voor een goede prijs ook als je het vergelijkt met concurenten. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid