facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De IJszee

De IJszee

Info

Het lekkerste ambachtelijke schepijs van Terschelling! Kom jij ook een keertje bij ons genieten? We bieden 24 heerlijke wisselende smaken!

Adres: boomstraat 2, 8881 BT West-Terschelling
Telefoonnummer: 0653658830
Stad: West-Terschelling
Route: boomstraat 2
Postcode: 8881 BT



op zoek naar gerelateerd: noordelijke ijszee kaart, noordelijke ijszee weetjes, noordelijke ijszee dieren, zuidelijke ijszee, noordelijke ijszee eilanden, noordelijke ijszee temperatuur, noordelijke ijszee kaart europa, welke dieren leven in de noordelijke ijszee
Recensies
Lekker ijs, maar zeer chagrijnige vrouw achter de vitrine. Van sociale hygiëne had ze blijkbaar nog nooit gehoord: los hangende haren en zichtbare tattoos van doodskoppen op de armen. Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring gehad in een ijssalon, ik heb spijt dat ik hier mijn ijsje heb besteld.
Vandaag met ons gezin met 4 personen ijsje gegeten, 2 bolletjes p.p.kosten: 16 euro!!!! Écht duur, hierbij geholpen door een vrouw, die er niet verzorgd uit zag, loshangende, vies uitziende lange haren voor haar gezicht, niet erg hygiënisch, dit boven de ijsvitrine! Hierbij zichtbare tatoeages van een doodskop op haar arm, dit kan écht niet in de horeca.
Agressief personeel voedert hoorntje aan agressieve meeuw die bedelt aan hun voordeur; personeel wordt dan wel nijdig als je diezelfde meeuw weg moet jagen wanneer die een ijsje probeert te stelen van kleuter... Prioriteiten?
Lekker ijs! De salon oogt vrolijk en fris en de prijs is prima. Aan de wal ken ik ijssalons die duurder zijn.
Zeer slechte service en bediening, ijs was veelste duur en helemaal niet lekker. Alles was slecht!
De bediening heeft me afgesnauwd voor geen reden, ijs was ook niet te vreten. Zeker geen aanrader
Wat een onvriendelijk personeel en ze kunnen alleen maar boos doen als je iets normaals vraagt!!!!!!
Keuze was beperkt en het ijs was niet heel erg lekker.
Matig tot slecht ijs en onaardig personeel.
Lekkere ijsjes met uitzicht op de Brandaris. Een ruime keus en ondanks de A-locatie betaal je niet de hoofdprijs. Alles is hier roze, eenhoorns en glitters: kleurrijke boel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid