facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De IJsselsteinse FrietZaak

De IJsselsteinse FrietZaak

Info

Heerlijke verse friet en ambachtelijke snacks!

Adres: Voorstraat 43, 3401 DB IJsselstein
Telefoonnummer: 0307510614
Stad: IJsselstein
Route: Voorstraat 43
Postcode: 3401 DB



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Ijsselstein centrum, Snackbar Clinckhoeff IJsselstein openingstijden, Frietzaak Amersfoort, Frietzaak in de buurt, Cafetaria, Frietzaak Arnhem, Voorstraat 43 IJsselstein, Kwalitaria
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tony's Tony's 645 meter
HappyFood IJsselstein HappyFood IJsselstein 1 km De laatste twee keer laten bezorgen slecht bevallen, frites en frikandel speciaal bes...
Recensies
Belachelijk slecht gewoon! Normaal zeur ik nooit, maar dit was echt schandalig… 22;23 had ik besteld, 00;35 had ik eindelijk mijn bestelling. Heel erg langzaam, het was geeneens een grote bestelling. 2 friet, 2 drinken en een snack. Friet en snacks waren verder ook koud, lichtelijk aangebrand en leek net chips, sloeg echt helemaal nergens op. 4 of 5x het nummer gebeld, maar werd nooit opgenomen. Ander nummer via Thuisbezorgd gebeld, eindelijk namen ze op. Dit was hun excuus; “We zijn als enigste open, dus is druk.” Als je de drukte niet kan hendelen, sluit je zaak. Kwaliteit over kwantiteit… Denken eerder aan het geld dan aan klanten binden. Ook een erg dure tent. 4 euro voor lichtelijk verbrandde friet, die koud is en vettig? Schandalig… Helaas toch nog 1 ster moeten geven, was die ene ster niet waard. Maar Google gunt jullie. Nooit meer bij jullie!
Wat een ballentent.... Zaterdagavond 23:30 bittergarnituur besteld, bezorgtijd stond op 40min via thuisbezorgd. Bezorgtijd bleef maar oplopen, dus geprobeerd te bellen, ik heb wel 8 keer geprobeerd te bellen om te vragen wat de exacte bezorgtijd zou wezen, en de bestelling anders natuurlijk te annuleren maar er werd niet opgenomen. Blijkbaar is de communicatie net zo onbetrouwbaar als de aangegeven bezorgtijd. 2 uur later stond mevrouw pas voor de deur. Geen excuses, geen korting, niets extra's ter compensatie. Alleen mijn bestelde bitterballen, ze kunnen er beter de 'IJsselsteinse Ballentent' van maken, de bitterballen smaakte dan wel goed dus dat zou ook beter bij de naam passen.
Qua sfeer is deze taak geen topper, maar wel een vriendelijke bediening en ter plekke ambachelijk gesneden, heerlijke frietjes in de schil!!Eten: 5/5
Hier geweest, smerige vieze vettige friet/patat. Ongezellig, onaardig personeel. Kregen ook niet onze complete bestelling, omdat een aantal vaste gasten onze bestelling hadden gejat en wij eruit werden gezet. Bedankt voor niks.
Lekkere friet, gezellige eigenaresse. Per toeval terecht gekomen. Maar rijden de volgende keer graag voor om.
Niet normaal lang moeten wachten, de telefoon neemt ze ook mooi niet op. Al vaker een nare ervaring gehad met de eigenaresse. Toen de vrietzaak nog van een andere eigenaar was was dit veel lekkerder. En ohja tegen dr werknemers doet ze ook niet heel vriendelijk.
niet te eten en 2uur gewacht voor dat het kwam Er zat geen kaas op en geen slaaEten: 1/5
Beste friet die ik óóit heb gegeten, super lekker, krokant, heerlijke schilhad niet gedacht dat schil lekker was en ook goedkoop met schoolpas heb je al voor €1,- een lekker frietje!. Mayonaise ook niet te zoet, precies goed. 5 volledige verdiende sterren.
Patat was lekker, snacks viel mee. Maar kreeg een vanille milkshake i.p.v. aardbei. Had even gebeld, uitgelegd dat ik niet mijn aardbei milkshake hebt ontvangen maar een vanille. Mevrouw zou me even terugbellen want ze moest vragen hoe ze dit moest oplossen. Kreeg een meneer aan de lijn een paar minuten later. Meneer zei dat hij de 'Camera beelden' heeft terug bekeken en toch echt een aardbei milkshake heeft klaar gemaakt. Hij zei dat hij het ook even had getest of toch wel aardbei milkshake in de machine zat en ja hoor het klopte gewoon zei hij. Maar ik heb hier toch echt een Vanille milkshake. Met andere woorden loop ik volgens hem te liegen aan de telefoon.... Vreselijk dit.
Leuke mensen en vrij lekkere friet, maar m'n vriend en ik hebben voedselvergiftiging opgelopen hier. We hadden patat, kipkorn en calamari. Wss was er iets te oud. Bittere nasmaak helaas. Je kunt er niet zitten dus frietje kopen en wegwezen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De IJsselsteinse FrietZaak met het openbaar vervoer


IJsselstein, Binnenstad 410 meter
31
IJsselstein, Binnenstad 410 meter
106
195
295
504
505
IJsselstein, Binnenstad 420 meter
21
IJsselstein, Binnenstad 430 meter
295
IJsselstein, Binnenstad 430 meter
195
295
504
505

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid