facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ijskluis

De Ijskluis

Info

Superlekker, Italiaans, ambachtelijk ijs van topkwaliteit. De ijskluis ontleent zijn naam aan de vroegere pinautomaten van de Rabobank die hier zaten.



"De IJskluis verkoopt ambachtelijk Italiaans ijs in de Dorpsstraat van Bunnik."
Adres: Dorpsstraat 45, 3981 EA Bunnik
Telefoonnummer: 0306560823
Stad: Bunnik
Route: Dorpsstraat 45
Postcode: 3981 EA


Recensies
Bijzondere smaken en heerlijk Italiaans ijs. Samen met de zeer vriendelijke bediening zorgt dat er voor dat we graag een stukje omfietsen om hier een ijsje te gaan eten.
Geweldige toevoeging aan Bunnik. Inmiddels hier al heel vaak geweest. Heerlijke smaken, ambachtelijk ijs. Ze wisselen de smaken vaak door waardoor er altijd wel iets nieuws is. Prijs is goed en service is ook top!
Whoww wat een geweldig lekker limoncello yoghurt ijs. Bij Fort Rijnauwe er heerlijk 2 kunnen scoren…. Ijs met liefde en passie echt een aanrader! En de espresso was ook van wereld klasse. Super Aanrader voor deze zomer!
Leuke plek aan het begin van de Dorpsstraat in Bunnik. Heerlijk ijs en met wat geluk pakt het bolletje ijs iets groter uit, ook al ben je niet jarig vandaag!
Heerlijk ijs! Heerlijke smaken en goed gevuld met b.v. stukken chocolade in de stracciatella
Top ijs. Hoog kwaliteit. Hou ervan.
Heel lekker ijs en vriendelijke bediening
Bij deze geef ik De IJskluis 5 sterren door het verrukkelijke ijs. Ook vind ik de naam De IJkluis erg orgineel door het verleden als kluis waar het vroeger tot diende. Het was een erg prettige ervaring doordat we een extra glaasje water konden nuttigen. Vandaar de 10 cent fooi. Al met al kom naar de IJskluis in Bunnik!!
Leuke persoonlijke bediening in deze ijssalon. Heel veel glutenvrije ijssoorten, zelfs ook smurfen ijs. Helemaal top dat ze ook glutenvrije hoorntjes hebben. Bij andere ijssalons waar we geweest zijn moet je een bakje nemen voor glutenvrij. Het ijs smaakt ook erg goed.
Ik ben heel blij met echt Italiaans ijs in het dorp. We lopen regelmatig even langs om te komen proeven. Soms staat er een enorme rij en dan denk ik ga samenwerken met de overkant en werk al die klanten zo snel mogelijk weg. Een reden om een keer over te slaan. Ach dat is goed voor de lijn zullen we dan maar zeggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid