facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ijsfabriek

Info

de ijsfabriek & chocolade 24 smaken ijs in de vitrine, voor het organiseren van kinderfeestjes, overheerlijke hand gemaakte bonbons, kortom proef & beleef !!



"Wij zijn 7 dagen per week geopend.U kunt bij ons terecht voor de lekkerste ijsjes die op ambachtelijke wijze dagelijkse worden bereidt.Zo werken wij met vers fruit en alleen de allerbeste ingrediënten zijn voor ons goed genoeg.Maar ook onze bonbons worden vervaardigd uit het top segment van Barry Callebaut en dat proef je!Kom langs en laat je ook verrassen door ons assortiment macarons."
Adres: Midstraat 11 , Joure 8501 AC, NL
Telefoonnummer: 0513 411 440
ln.eruojkeirbafsjied@ofni
Stad: Joure
Route: Midstraat 11
Postcode: 8501 AC


Openingstijden

Maandag: 12:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: de ijsfabriek joure, ijsfabriek nederland, de ijsfabriek doetinchem, ijsfabriek te koop, de ijsfabriek breda, de ijsfabriek haarlem, de ijsfabriek amsterdam, ijsfabriek joure openingstijden
Recensies
Wat een heerlijk ijs hebben ze hier. Wij hadden gekozen voor extra luxe hoorntjes,die waren ook echt super lekker. Een verwen moment voor onszelf
Het is altijd een feestje in hier een ijsje te halen. De lekkerste smaken, zoals Monchou, Snickers en zuikerbrood. De prijs valt ook nog behoorlijk mee.
Wat een heerlijkheid, wat een top ijswinkel cq. IJsfabriek. Na diverse malen bij PUUR teleurgesteld een ijsje gekocht te hebben is de IJsfabriek een verademing. De bediening is top, het aanbod duidelijk en de smaken tiptop. Maar daar blijft het niet bij, ze verkopen ook heerlijke macarons. Dus heb je geen trek in ijs, haal dan hier je macarons.
Heel lekker ijs en mooie chocolaatjes. Niet goedkoop maar wel leuk als kadootje
Heerlijke producten en ook aparte vormen van chocolade . Altijd goed geholpen en superleuk ingepakt . Winkeltje om echt eens te gaan kijken .
Heeeerlijk ijs! Heerlijk van smaak, zacht en vriendelijk en hulpzaak personeel. Prijs kwaliteit erg erg goed. Aanrader voor de zomerse dagen.
Het viel mij tegen de smaak ondanks de naam ijs fabriek. Sorry
Ja erg lekker ijs! Voor mij altijd erg belangrijk is de kwaliteit van de slagroom! Echt geweldig door investering in een goed apparaat. Ik ga de ijsfabriek onthouden en kom er zeker terug.
Wilt u heerlijk ijs eten, met echte slagroom. En waar het zeer schoon is dan bent u daar op de juiste plaats. Het is de moeite waard om er voor om te rijden.
Vriendelijke bediening, en super lekker ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid