facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De IJmond Brasserie & Restaurant

Info

Uniek gelegen in Velsen, tussen de pieren van IJmuiden.

Geschiedenis

Brasserie & restaurant De IJmond
Klassiek goed. Dat is waar Brasserie & restaurant De IJmond voor staat. Heerlijke vis- én vleesgerechten, wanneer mogelijk bereidt met hooggewaardeerde seizoensgebonden producten.
De sfeer waar de gasten in terecht komen is aangenaam. Ongedwongen, warm en altijd met kwaliteit hoog in het vaandel. Voor lekkere kop koffie, een korte lunch met een prachtig uitzicht over de pieren van IJmuiden of een culinair diner, bij De IJmond zit u goed.

Kwaliteit en gastvrijheid
De gastvrijheid die decennia geleden nog gewoon was en zo gewaardeerd werd, is nog steeds terug te vinden in De IJmond. Judith Nieborg met haar team zorgen voor een warm welkom voor iedere gast. Persoonlijke aandacht, uitleg en begeleiding bij de menu keuze, aanbevelingen voor vis, vlees en wijn, bij De IJmond zijn zulke zaken gewoon. Die kwaliteit komt in alle facetten terug. Uiteraard in de producten en ingrediënten die voor de gerechten gebruikt worden, in de wijnen, maar ook in service en ambiance. Bij De IJmond gaan kwaliteit en gastvrijheid altijd hand in hand.


Unieke locatie
Een kop koffie, een lunch of diner, in De IJmond betekent dat ook eten en drinken op een unieke locatie. Gelegen op een eenzaam duin tussen strand en pieren biedt het een fantastisch uitzicht over het water en de bedrijvigheid in de haven. Het terras en restaurant kijken uit op de cruiseterminal waar grote witte schepen vol gasten aanmeren, een blik naar rechts brengt het Noordzeekanaal en Forteiland in beeld. Ook het uitzicht en de sfeer die dat brengt bij De IJmond is uniek.



"Een kop koffie, een lunch of diner, in De IJmond betekent dat ook eten en drinken op een unieke locatie. Gelegen op een eenzaam duin tussen strand en pieren biedt het een fantastisch uitzicht over het water en de bedrijvigheid in de haven. Het terras en restaurant kijken uit op de cruiseterminal waar grote witte schepen vol gasten aanmeren, een blik naar rechts brengt het Noordzeekanaal en Forteiland in beeld. Ook het uitzicht en de sfeer die dat brengt bij De IJmond is uniek."
Adres: Seinpostweg 40, 1976BT IJmuiden
Telefoonnummer: +31 255 51 35 36
Stad: IJmuiden
Route: Seinpostweg 40
Postcode: 1976BT



op zoek naar gerelateerd: Restaurant IJmuiden Haven, Vis restaurant IJmuiden, Beste restaurant IJmuiden, Openingstijden De IJmond IJmuiden, De IJmond menu, Lunch IJmuiden, Restaurants IJmuiden strand, Tapas restaurant IJmuiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Beaufort Restaurant Beaufort 726 meter Voor ons mag de zalm wel wat meer gekruid worden ,dessert viel tegen wel heel mooi e...
Recensies
Was alweer even geleden maar weer ooo zo gezellig Echt heerlijk gegeten. De entrecote is echt een aanrader. De cheesecake zag er niet alleen geweldig uit maar was ook verrukkelijk Wat een heerlijke avond hadden wij.
Zeer goed restaurant.heerlijk gegeten . leuk personeel . ondanks dat het vol met receveringen zat Werd er snel een tafel geregeld . echt een aanrader .zou wel even reserveren voor de zekerheid . Wij zijn zeer tevreden
We hadden de gamba aanbieding voor 25 euro. 2 x 3 gamba. Er werd 1 x gevraagd wat we wilde drinken bij het begin. Daarna werden we eigenlijk vergeten. We kregen het hoofdgerecht. De lege flesjes werden meegenomen. Hoofdgerecht op. Borden weg. Glazen leeg. Maar niet de vraag of we nog wat wilden drinken of een nagerecht wilden. Na 25 minuten kwamen ze toch nog vragen voor het nagerecht. Heeeeerlijk eten. Maar slechte service voor nieuwe gasten? De andere gasten kregen wel meer aandacht. Beetje jammer. Maar dit was de 1e maar ook de laatste keer.
Leuke plaats om rustig te lunchen.mooi uitzicht over haven en zee. Vriendelijke, attente medewerkers en een leuke kaart met vriendelijk prijs
Heerlijk geluncht, eten was top en super bediening , altijd gezellig ook ! Parkeren: Altijd parkeer plaatsen
Een fijn restaurant, gezellig en uniek, met goede service en kwaliteit maaltijden en koffie Eten: 5/5
Geweldige service en top maaltijd genuttigd,alle groenten vers en knapperig en de zelfgemaakte tonijnsalade is vreselijk lekker ,komen speciaal uit den helder om dit te bestellen daar ,zo lekker
GAMBA-party op 13 oktober 2022, nou dat was zeker een geslaagd feestje voor mij inclusief twee meegenomen dochters. Heerlijk warm gezeten, verrukkelijk gegeten, lekkere wijn en afgesloten met "een dessertoet voor 3", top verzorgd! Wanneer is de volgende party ?
Een erg goede plek om lekker vis te eten. Vriendelijk personeel en mooi uitzicht op haven en zee. Om vis te eten in IJmuiden zeker een aanrader. Heerlijk vers en smaakvol.
Prima restaurant. Ook een prima lunch kaart. Heel eerlijk was het uitzicht vroeger mooier, maar ook nu kan je alle activiteiten in de havens en het strand goed zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid