facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hypotheker Noordwijk

De Hypotheker Noordwijk

Info

De Hypotheker Noordwijk maakt onderdeel uit van de grootste onafhankelijk hypotheekadviesorganisatie van Nederland.



"De hypotheekadviseurs van De Hypotheker Noordwijk staan voor je klaar voor goed hypotheekadvies voor nu en in de toekomst. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken ruim 40 hypotheekverstrekkers en zoeken de beste deal voor jouw persoonlijke situatie. Liever zelf je hypotheek regelen? Jazeker, dat kan ook! Wat je ook kiest, je krijgt altijd ons advies."
Adres: Parallel Boulevard 214 C, 2202 HT Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713622530
Stad: Noordwijk
Route: Parallel Boulevard 214 C
Postcode: 2202 HT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Hypotheekshop nl, Hypotheek berekenen Hypotheekshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CreditDevice CreditDevice 720 meter Voor mijn werk maak ik gebruik van de systemen van Credit device. Dit maakt het overz...
RegioBank Noordwijk RegioBank Noordwijk 1 km Administratiekantoor Kret / Zelfstandig adviseur RegioBank
SNS Noordwijk SNS Noordwijk 1 km Welkom op de Facebook pagina van SNS Bank Noordwijk. Hier vind je meer informatie ove...
Accountantspraktijk Houwaart BV Accountantspraktijk Houwaart BV 2 km Persoonlijke benadering Accountantspraktijk Houwaart B.V. is een professionele accoun...
KNMV Verzekeringen KNMV Verzekeringen 2 km KNMV Verzekeringen is al 70 jaar de beste partner voor motorliefhebbers.
De Stand van Zaken De Stand van Zaken 3 km Administratie- en belastingadvieskantoor De Stand van Zaken
Recensies
Wij hadden niet verwacht een huis te kunnen kopen. Helaas moesten wij ons huurhuis uit dus toch een gesprek gehad bij Paul van de hypotheker Noordwijk. En met positief gevolg want 2 maanden later hadden wij een huis gekocht. Zelfs tijdens zijn vakantie konden we hem nog een berichtje sturen. Echt een aanrader. Paul heeft veel kennis en ervaring, erg fijn als je dit zelf niet hebt.
Onlangs zijn mijn vriendin en ik bij Paul Rietveld geweest voor een hypotheek voor onze nieuwe woning. Inmiddels de tweede hypotheek waar Paul ons bij geholpen heeft. Paul is vakkundig, denkt vooruit, altijd bereikbaar en is erg behulpzaam. Wij raden een ieder dan ook aan om van zijn diensten gebruik te maken.
Ons eerste huis gekocht met goed en duidelijk advies van Paul. Zelf waren we en beetje angstig voor de hypotheekaanvraag omdat mijn vrouw in haar eerste jaar als ZZP'er zat. Vanaf het eerste moment straalde Paul zelfvertrouwen uit en zag dit als en leuke uitdaging. Binnen een mum van tijd wist hij wat hem en ons te doen stond en de hypotheek was dan ook binnen no time rond! Hulde en lof voor de kwaliteit van zijn bijdrage hierin.
Wij zijn heel erg tevreden over de diensten van Paul met betrekking tot de aankoop van onze eerste woning. Alle zaken die komen kijken bij het aangaan van een hypotheek zijn uitgebreid behandeld en toegelicht. Het meest positieve vonden wij dat voor alle vragen die wij hadden ongeacht waar we in het proces waren ruim de tijd werd genomen om ze beantwoorden.
Wij zijn opnieuw net zoals 6 jaar geleden bij onze eerste hypotheek weer fantastisch geholpen door Paul. Paul is een extreem bekwame, oprechte maar vooral betrokken adviseur. Wij klopte dit keer al in een zeer oriënteerde fase bij hem aan en zijn het hele proces tot aan de koop van het huis zeer goed geholpen en geadviseerd. Zo konden wij altijd bij Paul terecht met vragen en stond die zelfs voor ons klaar op onverwachte momenten. Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat we na die 6 jaar nog steeds goed contact met elkaar hebben en vertel ik dan ook iedereen over onze goede ervaringen en kan ik zal ik Paul dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar hypotheek advies.
Paul Rietveld gaat voor het maximale resultaat, en is tegelijkertijd altijd professioneel en realistisch. Hij is zeer behulpzaam, denkt met je mee en ook nog eens uiterst vriendelijk. Voor ons was het al de tweede keer dat hij ons heeft geholpen met het vinden van de juiste hypotheek en het uitzoeken van onze financiële mogelijkheden. Hij heeft ons fantastisch geholpen en we kunnen hem ten zeerste aanbevelen!
Paul is een zeer bekwame en professionele adviseur. Hij weet wat hij doet, communiceert alles correct en tijdig door. Legt alles het gehele proces zeer goed uit waardoor alles duidelijk is. Dankzij Paul zijn deskundigheid hebben wij zonder zorgen ons huis kunnen kopen.
Paul is een topper om te hebben als adviseur. Staat altijd klaar om je te helpen. Zijn rust en deskundigheid hebben ervoor gezorgd dat wij met een gerust hart ons nieuw huisje hebben gekocht. Ik zou Paul bij iedereen aanraden. Bedankt voor alles Paul!
Paul is een zeer vakkundige adviseur die niet alleen rust uitstraald maar dit ook overbrengt naar zijn klanten. Wij konden en kunnen altijd terecht met vragen en stelt ons gerust. Hij neemt zijn taak als adviseur serieus en weet voor ons onduidelijke zaken duidelijk uit te leggen. Wij zijn zeer tevreden over hoe de koop van een woning tot stand is gekomen. Wij willen Paul en uiteraard zijn team dan ook hartelijk bedanken voor alles!
Hele vriendelijke man. We zijn goed geholpen bij de aankoop van ons huis. Hij is goed bereikbaar en denkt ook echt met je mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid