facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hypotheker Meppel

De Hypotheker Meppel
"De hypotheekadviseurs van De Hypotheker Meppel staan voor je klaar voor goed hypotheekadvies voor nu en in de toekomst. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken ruim 40 hypotheekverstrekkers en zoeken de beste deal voor jouw persoonlijke situatie. Liever zelf je hypotheek regelen? Jazeker, dat kan ook! Wat je ook kiest, je krijgt altijd ons advies."
Adres: Stationsweg 70, Meppel
Telefoonnummer: 0522-263637
Stad: Meppel
Route: Stationsweg 70


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland 887 meter Meerdere keren meer als 40 minuten aan de telefoon zitten wachten, voordat ik iemand ...
Van Dorsten Hypotheekadviseurs Van Dorsten Hypotheekadviseurs 971 meter Wij hebben twee huizen verkocht met Anita van Van Dorsten makelaars. samenwerking was...
Adminca Adminca 1 km Adminca is het administratiekantoor voor de zzp-er en kleine ondernemer in Meppel e.o...
Advies Verzekerd Advies Verzekerd 2 km Nou.... ik ben er eerlijk in: ik heb geen verstand van verzekeren. Maar ik ben e...
Recensies
Enige tijd geleden met Martijn gezeten om te kijken wat wij konden lenen voor een koophuis. Na een aantal maanden zijn wij teruggekomen met het nieuws dat we een huis hadden gekocht. Martijn heeft ons van A tot Z door het proces geholpen en heeft altijd op een duidelijke manier ons geïnformeerd. Wij zijn erg blij met de keuze voor de Hypotheker!
Super tevreden met het hypotheekadvies van De Hypotheker Meppel. Erik van Veen heeft veel kennis, is ervaren, oplossingsgericht en kundig. Kortom, een professionele hypotheekadviseur. Erik wist vlot tot de kern van de situatie te komen om het juiste advies te geven. Een prettig proces die we samen met zijn team in korte tijd hebben doorlopen. Een echte aanrader als je een hypotheek of wijziging van de hypotheek nodig hebt!
In 2021 hypotheek overgesloten en vorig jaar uitbreiding bouwdepot geregeld. Ze denken erg goed mee met de klant. Bouwdepot regelen kon zonder naar de notaris te moeten.
Hypotheek overgesloten bij Erik. Alles goed geregeld en zeer tevreden met hem als adviseur!
Een erg onaangename ervaring. De adviseur vloog door het oriëntatiegesprek heen en ik voelde me onder druk gezet om ‘snel’ te handelen ivm volle agenda’s. Daarbij veel extra kosten die niet helder zijn vermeld op de website.
Zoals altijd een goede en betrokken advisering en opvolging van Johan, Claudia en Anouk. Een hypotheek afsluiten doe je niet dagelijks en dan is het prettig als je vragen kunt stellen, ook als je het naadje van de kous wilt weten.
Prima geholpen door de heer Nienhuis, kordaat en efficient. Alleen jammer dat we maar keus uit één bank hadden. Wel tevreden over het aanbod overigens!
Goed geholpen door De Hypotheker met het vinden van een passende hypotheek voor ons.
Super snel geregeld, een mooi team wat er staat! Heel fijn in contact!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid