facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hypotheker Deventer en Raalte

De Hypotheker Deventer en Raalte

Info

De Hypotheker Raalte is telefonisch te bereiken via de Hypotheker Deventer. Afspraken in Raalte kunnen worden gepland op dinsdag van 9.00 tot 17.30 of donderdag van 13.00 tot 21.00 uur.



"Kom langs bij De Hypotheker in Deventer. Wij zijn gevestigd in het centrum en je kunt ons makkelijk bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Wij zijn op de hoogte van de lokale huizenmarkt en andere financiële onderwerpen. Ook zijn wij thuis in de lokale markt in onder andere Epse, Wilp, Twello, Teuge, Terwolde, Nijbroek, Colmschate, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek, Bathmen, Steenenkamer en Olst.Voor hypotheekadvies op maat staan onze adviseurs voor je klaar. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken ruim 40 aanbieders in Nederland met elkaar en zoeken de beste deal voor jouw persoonlijke situatie. Liever zelf je hypotheek oversluiten? Jazeker, dat kan ook! Wat je ook kiest, je krijgt altijd ons advies."
Adres: Pikeursbaan 1, 7411 GT Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570 - 611 009
Stad: Deventer
Route: Pikeursbaan 1
Postcode: 7411 GT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Hypotheker Vestigingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Postma Hypotheken en Verzekeringen Postma Hypotheken en Verzekeringen 387 meter Ik heb ooit een hypotheek door dat bedrijf afgesloten en ik had niet het gevoel dat z...
Helder Makelaars Deventer Helder Makelaars Deventer 540 meter We hebben onze verzekeringen al via Helder lopen in volle tevredenheid. Vanwege de la...
Zeqerz Zeqerz 1 km Alles is te verzekeren. Verzekeringen te over immers. In alle soorten, maten en uitvo...
Freek Hypotheek Deventer Freek Hypotheek Deventer 4 km Prettig gesprek en kennis van zaken.
Club Monte Carlo Club Monte Carlo 54 km Bekijk en sluit eenvoudig
Recensies
Helaas werden wij niet ontzorgd en moesten we overal zelf achteraan. Zelfs over zaken die wij dachten dat al geregeld zouden zijn. Vragen gesteld en antwoorden gekregen, jammer genoeg alleen niet op de gestelde vragen. Ter aanvulling: Hypotheekadviesrapport was overduidelijk automatisch gegenereerd. Dat is nog tot daar aan toe, want dat advies was voor ons toch niet zo spannend. Wel bijzonder slordig dat het rapport maar half af en ook deels onjuist ingevuld was. Veel erger, maar gelukkig zonder gevolgen: Een maand na ingang/vestigen van de hypotheek bleek dat de overlijdensrisicoverzekering, die bij ons “uitgebreide pakket” in zat, nooit was aangevraagd. Gelukkig zijn we hier zelf op tijd achter gekomen. De dienstverlening kenmerkte zich sowieso door een afwachtende houding; het moest vooral van ons komen, ondanks of juist omdat er 4 medewerkers bij ons dossier betrokken waren. *** Naar aanleiding van reactie van Hypotheker 09-01-2023 Intussen hebben wij ons doel bereikt: hypotheek met overlijdensrisicoverzekeringen. Dus wat ons betreft heeft een gesprek geen meerwaarde want van meer uitleg worden wij niet alsnog tevreden, maar jullie hebben onze gegevens dus voel je vrij om contact op te nemen.
Bij de Hypotheker een eerlijk en duidelijk advies gekregen. Goede uitleg van de diverse opties met alles voor- en nadelen die overal bij komen kijken. Fijne, persoonlijke begeleiding bij het aanleveren van de benodigde documenten. Bij vragen of onduidelijkheden volstaat een belletje of mailtje, zodat alles 100% duidelijk is.
In 2 jaar tijd voor de tweede keer een beroep gedaan op de expertise van de Hypotheker in Deventer. Zeer tevreden om het advies en het fijne, door Corona, online contact via e-mail en Teams. Medewerkers zijn goed op de hoogte en daardoor maakt het niet uit wie je te spreken krijgt. Laurens en team bedankt!
Duidelijk advies, kundige mensen en altijd vriendelijk geholpen bij vragen
Goed geholpen. Natuurlijk moet jezelf ook scherp blijven, maar is altijd ruimte voor een goed en vriendelijk vakkundig hypotheekadvies / overleg. Fijn geholpen!
Goed geholpen met duidelijke uitleg. Laagdrempelig en super vriendelijk!
Perfect verlopen, professionele adviseur die veel mogelijkheden en situaties voor je schets! Goede begeleiding, van begin tot eind!
Prima gesprekken gehad. Communicatie is goed, je wordt begeleid van begin tot eind.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid