facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hypotheekshop

Info

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is, wat je nieuwe woning gaat kosten of wil je oversluiten? Bij ons moet je zijn voor persoonlijk advies.



"De Hypotheekshop Lisse Voorhout geeft je altijd onafhankelijk, eerlijk advies. Objectief, zonder voorkeuren van de adviseur. We gaan uit van jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Je Hypotheekshop-adviseur vergelijkt voor jou alle verschillende geldverstrekkers en zo kunnen we jou de scherpste rente en de beste voorwaarden uit de markt bieden. Zo weet je zeker dat jij de hypotheek krijgt die bij jou past."
Adres: Kanaalstraat 51, 2161JB Lisse
Telefoonnummer: +31252746007
Stad: Lisse
Route: Kanaalstraat 51
Postcode: 2161JB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Hypotheekshop Leiden, Hypotheekshop Sassenheim
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Finzie Finzie 263 meter Finzie regelt op een vriendelijke en verrassend voordelige manier voor jou de best pa...
Recensies
Rémon en zijn collega Paulien hebben ons heel fijn geholpen met het vinden van onze eerstehypotheek. Beide zijn vriendelijk, kundig en professioneel. Voor het eerste gesprek was er flexibiliteit om op korte termijn een afspraak te maken nodig i.v.m. uitbrengen van het bod. In alle gesprekken werd er de tijd genomen om je op je gemak te stellen. Ook word er tijd genomen om vragen te beantwoorden om financiele termen en praktische zaken geduldig uit te leggen, zo is er bijv. ook meer dan één scenario bekeken. De verdere communicatie was eerlijk en duidelijk. Rémon en Paulien zijn ambitieus en geven het gevoel nét dat stapje extra te doen. We zeer tevreden en raden De Hypotheekshop Lisse aan, voor een volgende hypotheek zou ik dat graag weer bij Rémon doen. Hartelijk dank :
Rémon heeft geholpen met een duidelijk beeld schetsen van wat de mogelijkheden zijn en wat de beste keuze is. Rémon heeft het maximale uit mijn mogelijkheden gehaald en heeft er voor gezorgd dat er snel actie ondernomen wordt. Daarnaast zorgt de goede bereikbaarheid voor een heldere communicatie.
Wederom heel vakkundig en snel met de hypotheek geholpen door Remon. Fijn persoonlijk contact met Remon, Paulien en Angela. Aanrader voor een ieder die door de bomen het bos niet meer ziet bij de aankoop van een huis. B
Samen met mijn vriendin Lisa een superfijne ervaring gehad. Onze bemiddelaar Robert-Paul weet wat hij doet en wordt ondersteund door erg kundige collega's. Vakkennis is alleen iets waar wel meer hypotheekbemiddelaars over beschikken. Dit kantoor blinkt vooral uit door een soepele workflow heldere uitleg, goede opvolging, realistische schetsen van kostenplaatje. Een huis kopen is een enorme administratieve rompslomp, waarbij hypotheken soms erg log en traag kunnen zijn. Robert-Paul neemt al die zorgen weg en handelt vliegensvlug op alle stappen. Alleen 'aanrader' zou een understatement zijn!
Remon en Paulien hebben ons erg goed geholpen. Ze beantwoorden je vragen altijd snel. Zij nemen hierin de tijd en leggen alles goed uit. Ik zou ze aan iedereen aanraden die bezig is met het kopen van een huis.
Complimenten aan de vriendelijkheid en kennis waarmee wij op fantastische wijze zijn geholpen door Rémon Grimbergen en team van hypotheekshop Lisse !
Wij zijn er prettig geholpen bij de aankoop van een nieuwe woning. Alles werd duidelijk uitgelegd en adviezen waren duidelijk en helder. Helemaal top!
In eerste instantie hier geweest voor een hypotheek advies. Prettig gesprek en duidelijke taal. Vervolgens ervoor gekozen om Remon in te zetten als aankoopmakelaar. Meer dan tevreden over zijn diensten. Dankzij hem hebben wij ons eerste droomhuis kunnen kopen. Remon is super goed in zijn werk. Zit overal bovenop en prettig in zijn communicatie. Geen vraag is te gek en je kan altijd binnenlopen. Wanneer Remon met andere zaken bezig is, kun je altijd terecht bij zijn office manager Paulien. Ook zij blinkt uit in haar prettige manier van communiceren en gaat meteen voor je aan de slag. Kortom... zeer tevreden!
Deze adviseurs zetten een stapje extra! Wij hebben van begin tot eind het volste vertrouwen gehad en terecht. Met hun persoonlijke benadering, hun snelheid maar ook kennis en doorzettingsvermogen hebben zij de beste hypotheek en verzekeringen geselecteerd. 5+ sterren!
We werden snel en goed geholpen. Toen wij aangaven en interessante woning te hebben gezien zijn we gelijk voorzien van goed advies en stond Remon voor ons klaar. In drie weken hebben we de hypotheek rond gekregen. Echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid