facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Huurwoning Bemiddelaar

De Huurwoning Bemiddelaar

Info

De huurwoning Bemiddelaar, het adres als het gaat om particuliere verhuur van vastgoed. Wij verzorgen: Huur, Verhuur en Beheer tegen gunstige tarieven.

Geschiedenis

De huurwoning Bemiddelaar, het adres als het gaat om particuliere verhuur van vastgoed. Wij verzorgen: Huur, Verhuur en Beheer tegen gunstige tarieven.

Label

Met ruim 400 woningen in de portefeuille en 250 woningen in volledig management, kunnen wij met recht zeggen dat verhuur van uw woning in vertrouwde handen is.

Ons kantoor is bekend met de lokale woningmarkt en daarbuiten maken wij gebruik van diverse samenwerkingspartners. Hierdoor zijn wij in staat u nog sneller en beter van dienst te zijn! Kijk eens vrijblijvend rond op onze website voor meer informatie. En heeft u dan nog vragen of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid van huur of verhuur van een woning, laat het ons weten. Wij heten u van harte welkom en helpen u graag verder.



" Op zoek naar een vertrouwde partner voor al uw huur- en koopwoningbehoeften? Zoek niet verder! Wij zijn dé Huur- en Koopwoningbemiddelaar, uw one-stop oplossing voor verkoop, verhuur en vastgoedbeheer. Sinds 2012 zijn wij actief als verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder, en nu hebben we ons merk uitgebreid met de Koopwoningbemiddelaar. Ons doel is u een compleet pakket aan diensten te bieden. Gedurende het afgelopen decennium hebben we bewezen dat we een betrouwbare partner zijn. Wilt u meer informatie? Aarzel niet, wij komen graag bij u langs! "
Adres: Torplaan 2B, 1785 BA Den Helder
Telefoonnummer: 0223-694396
ln.raaleddimebgninowruuhed@redlehned
Stad: Den Helder
Route: Torplaan 2B
Postcode: 1785 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: de huurwoning bemiddelaar heerhugowaard, huurwoning bemiddelaar alkmaar, huurwoning bemiddelaar amsterdam, huurwoning julianadorp, huurwoning bemiddelaar rotterdam, huurwoning denhelder, huurwoning den helder, huurwoningbemiddeling rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coltof Makelaardij & Partners Coltof Makelaardij & Partners 2 km Wat zijn wij blij met onze makelaar. Marieke en David zijn erg betrokken. En het lijk...
Van Keulen Makelaars NVM Van Keulen Makelaars NVM 2 km Weinig huizen aanbod
Laan Makelaars - Kop van Noord Holland Laan Makelaars - Kop van Noord Holland 2 km Omdat wij nogal onverwacht een ander huis kochten, moest ons huis "snel" ve...
Mulder & Versteeven Makelaars Mulder & Versteeven Makelaars 2 km Bij Mulder & Versteeven Makelaars weten we wat er leeft. Dat kunnen we samen met ruim...
Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars 2 km Ik heb Mark Heemskerk eerst als verkopende makelaar ervaren en dat was zeer positief....
Den Helder Stores BV Den Helder Stores BV 4 km Hier is mijn werk bus in onderhoud..
BijzonderHuis BijzonderHuis 54 km Wij zijn sinds 1984 actief met het verkopen van vastgoed. Wilt u kopen of verkopen? N...
Recensies
Zeer klantgericht en willen meedenken aan oplossingen wat ik persoonlijk heel erg fijn vind! De service is snel en zijn goed te bereiken. Echt een aanrader!
Ik heb hier van maart tot november 2020 gehuurd. Ik ben erg ontevreden. Mijn €800 borg werd na 10 weken na veel ontevreden mailtjes en telefoontjes terugbetaald. Ik heb hier maandelijks €80 voorschot stookkosten betaald tijdens de zomer. Dit geld heb ik nooit meer teruggezien. Martijn is slecht tot niet te bereiken en zijn administratie reageert kortaf. Ik raad deze bemiddelaar af!
Top geregeld inmiddels. Ook de eerder in rekening gebrachte bemiddelingskosten zijn nu keurig terug gestort. Prima hersteld dus door de huurwoning bemiddelaar! Waarvoor dank. Inmiddels contact gehad met de huurwoning bemiddelaar. Die geven wel toe dat ze in deze niet netjes hebben gehandeld. Ik heb de toezegging gehad dat e.e.a. zal worden afgehandeld zonder tussenkomst van de rechter. Dat klinkt af, even afwachten of alles nu verder verloopt zoals toegezegd. Van 1 naar 3 sterren. Helaas ook wij ervaringen vergelijkbaar met die van Ruud Lava. Ondanks toezeggingen wordt borg niet terugbetaald. Uiteindelijk moet advocaat worden ingeschakeld, desondanks traineren ze het proces. Ook brengen ze nog altijd bemiddelingskosten in rekening bij de huurder. Deze club denkt en doet alsof ze boven de wet staan. Voor de huiseigenaren vast een prima organisatie, maar als huurder: blijf hier verre van!
Via deze weg willen wij Martijn en het team bedanken voor het goede meedenken, flexibel en de gastvrijheid met koffie op kantoor. Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden met de 2 huizen die we nu al via dit bedrijf gehuurd hebben. Niet alles gaat altijd zoals je wilt, maar met wat geven en nemen kwamen we er altijd uit. Dikke pluim vinden wij op zijn plaats. Martijn...bedankt!
Tot nu toe nog niks mogen en kunnen huren maar de service en t contact vindt ik uitstekend.
Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om verhuren van vastgoed. Wij bezitten meerdere panden en werken zeer goed samen met deze organisatie. De mensen moeten ook wel eens naar hun eigen gedrag kijken. Wie niet betaald, moet hiervoor op de blaren zitten.
Geen enkele ster als het kon. Deze bende oplichters zijn het gewoon niet waard. De huurwoning werd net en proper achtergelaten. Nadien werden er zogezegd 'schoonmaakkosten' aangerekend. Huurwaarborg na meer dan 8 maand nog steeds niet teruggestort. Een rechtszaak lijkt de enige uitweg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid