facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Huppel

De Huppel

Geschiedenis

De Huppel is een gezellig bruin biercafé in het oude centrum van Den Haag. Het drank assortiment is zeer uitgebreid, zo kun je kiezen uit ongeveer 150 soorten whisky of één van de 60 smaken speciaalbier. Uit één van de kranen komt ons eigen gebrouwen bier: de HuppALE.

De aandacht voor mooie producten stopt niet bij whisky en bier. Of het nu jenever, rum, wijn of een borrelhapje is, we willen een goed product serveren. Het team weet alles over de specialiteiten van het café en vertelt er graag over. Het is uiteraard ook mogelijk om proeverijen te doen.

Naast aandacht voor eten en drinken besteden we ook veel aandacht aan de muziek die we draaien (denk daarbij aan alles tussen Rory Gallagher, Jimmy Hendrix, Franz Ferdinand, Muse en de Editors). De eerste maandag van de maand kan iedereen zijn vinyl meenemen die we dan afpelen op de platenspeler op de bar. In de wintermaanden staat er op zondag een grote pan soep te pruttelen.

Adres: Oude Molstraat 21, 2513 BA Den Haag
Telefoonnummer: 070 360 91 13
Stad: The Hague
Route: Oude Molstraat 21
Postcode: 2513 BA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 02:00
Dinsdag: 16:00 - 02:00
Woensdag: 16:00 - 02:00
Donderdag: 16:00 - 02:30
Vrijdag: 16:00 - 02:30
Zaterdag: 15:00 - 01:30
Zondag: 15:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: biercafe den haag, bruin cafe den haag
Recensies
Wie van bier en whisky houdt, moet hier wel heen. Leuke tent, waanzinnig goed assortiment en vriendelijke bediening. Ideaal om neer te strijken voor een biertje.Eten: 5/5
By far mijn favoriete kroeg in Den Haag. Er hangt een geweldige sfeer met in de weekenden borrelende mensen op de straat, de selectie aan bieren en overdaad aan whisky's is altijd verrassend en lekker en het personeel is ontzettend vriendelijk Dikke vette aanrader!
Gezellig tot twee keer toe nu een teamborrel gehad. Aardig personeel, veel drankkeuze en heerlijke hapjes.Eten: 5/5
Wat een leuke kroeg, heel veel keus in whiskey en ook mogelijk voor een plankje om verschillende whiskey's te proeven, al met al en leuke avond.Service: 5/5
Zalig bruin, gezellig cafe! Vele bieren en hapjes! Aanrader!Eten: 5/5
Bierkeus is ruim, al zijn het vooral bekende bieren. Vriendelijk en praatgraag personeel, leuk straatje. Je kunt er ook buiten zitten, wel zo fijn deze dagen.
Personeel is vriendelijk, en vertelt je graag over de bieren die ze hebben en dat zijn er een hoop. Wees wel op tijd, ‘s avonds stroomt het aardig vol!
Gisteren een dagje in Den Haag en onder andere deze kroeg bezocht. Zeer vriendelijke ontvangst en voor de whiskyliefhebber als ik bijna hemel op aarde. Een keuze uit 150 geopende whiskyflessen. Daarnaast ook een paar lekkere rums op de kaart die mijn vriendin wel kon waarderen. Zeker een aanrader om deze kroeg te bezoeken.
Hier kom je niet om te eten, drank is er in overvloed. Muziek is geweldig, sfeer is top en de bediening is the best!Eten: 3/5
De beste kroeg in den haag! Service is altijd hartelijk en vriendelijk en de sfeer +muziek is top.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid