facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Huiswerkplek

de Huiswerkplek

Info

Wij bieden huiswerkbegeleiding en bijlessen in een warme sfeer. Wij geven scholieren vertrouwen in hun eigen mogelijkheden om hun schoolwerk in alle rust af te ronden. Zo blijft er genoeg tijd over voor ontspanning. De Huiswerkplek maakt leren weer leuk.



"Welkom bij de Huiswerkplek! Wij helpen vanuit onze plek op de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel leerlingen van het voorgezet en het basis onderwijs met hun studie.Het voorbereiden op de CITO-toetsen, het geven van bijles en het onder begeleiding maken van huiswerk zijn de diensten die we nu bieden. Ja, de Huiswerkplek is echt de plek in Capelle, waar dagelijks en in alle rust voldoende aandacht aan het huiswerk kan worden besteed. En natuurlijk is daarbij hulp aanwezig."
Adres: Kanaalweg 33-35, 2903 LR Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: +31615165315
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Kanaalweg 33-35
Postcode: 2903 LR


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 18:30
Dinsdag: 14:30 - 18:30
Woensdag: 14:30 - 18:30
Donderdag: 14:30 - 18:30
Vrijdag: 14:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto- en motorrijschool Vincent Fijan Auto- en motorrijschool Vincent Fijan 3 km Momenteel ben ik bezig met mijn motorrijbewijs hier. Het is allemaal goed verzorgd, d...
Recensies
Goede en adequate huiswerk begeleiding en bijles. Gebruik van gemaakt in groep 8 en ook op voortgezet onderwijs. Er is een persoonlijke benadering, en er wordt uitgegaan van het kind. Zo leveren ze maatwerk, en heeft mijn dochter goed geholpen. Bijles studenten zijn laag drempelig en benaderbaar. Er is tijd voor een kopje the en de lokatie is erg prettig. Parkeerplaats voor de deur, en goed bereikbaar met de fiets. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid