facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Huiswerkkamer

Info

DE HUISWERKKAMER: huiswerkbegeleiding en bijles met studenten. 6 dagen per week open, goede sfeer en gunstig tarief.

Geschiedenis

De Huiswerkkamer biedt intensieve huiswerkbegeleiding en individuele bijlessen aan in een goede sfeer en tegen een gunstig tarief.

Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen uit de onderbouw van het VMBO, HAVO en VWO. Bijles voor iedere leerling van het VO.

De Huiswerkkamer werkt samen met enthousiaste studenten die over parate kennis beschikken van meerdere vakken, waardoor leerlingen bij elk vak goed begeleid kunnen worden.

De Huiswerkkamer beschikt over 2 ruimtes; een aparte ruimte voor uitleg en overhoren. Dagelijks zijn minimaal twee begeleiders aanwezig voor extra individuele aandacht. Eigenlijk een combinatie van huiswerkbegeleiding en bijles.

Openingstijden: huiswerkbegeleiding van maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00 uur en zondag van 10:00 tot 12:30 uur. Bijles in de avonduren of op zondagmiddag.

www.dehuiswerkkamer.nu
telefoon 0622980807
[email protected]



" huiswerkbegeleiding en bijles voor VO scholieren kleine groepen ruime werkplekken met studenten ook open op zondag"
Adres: Overtoom 3, 1901 EW Castricum
Telefoonnummer: 0622980807
Stad: Castricum
Route: Overtoom 3
Postcode: 1901 EW


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 21:00
Dinsdag: 14:00 - 21:00
Woensdag: 14:00 - 21:00
Donderdag: 14:00 - 21:00
Vrijdag: 14:00 - 18:00

Recensies
Dramatisch gebeure. ik heb mijn dochter hier een tijdje op mee laten draaien. Begon goed maar na de eerste 2 weken begon ik klachten te krijgen van mijn dochter. Blijkbaar moet je als scholier daar telkens je planning maken met de eigenares. Eerste indruk niet verkeerd zou je zeggen. Zo houd mijn dochter structuur van haar week. Maar na drie keer een nieuwe planning te hebben genaakt daar. Moest ze gegevens afgeven van haar accounts. Magister, Zermelo, Quizlet en andere programma’s en apps die scholen gebruiken. Vreemd dat de eigenares dat nodig had. En ik bleef maar klachten horen van mijn dochter. Omdat de helpers daar aan de oudere kant zijn is de communicatie minder en ze hebben geen verstand van zaken. De tijden zijn veranderd en we leven niet meer in 1990. En Ze zijn veel te controlerend daar. Ze bemoeien zich met privé zaken van mijn dochter. Ik heb meerdere malen mijn dochter huilend thuis ontvangen. Ik dacht dat het gewoon door de stress kwam. Dat zal er ook wel invloed op hebben gehad omdat je als scholier van 08:15 tot 16:05 op school zit en dan nog eens tot 19:00 bij de huiswerkkamer bezig bent met school. Maar toen ik hoorde dat er gevraagd was naar privé zaken over mijn dochter en dat zij daar zich niet plezierig bij voelde heb ik opgezegd. Veel te laat gedaan. Verschrikkelijk georganiseerd. wat ik aan de andere hand een aanrader vind is het huiswerk instituut “ruim voldoende” daar zijn ze niet zo controlerend en daar gaat mijn dochter nu al 2 jaar met een goed gevoel naar toe. Wat misschien ook wel fijn is is dat daar studenten rondlopen die vrij jong zijn. Wat ik daarmee probeer te zeggen is dat ze verstand van de vakken hebben en hoe het er op school tegenwoordig aan toe gaat. Omdat het leeftijdsverschil ook niet zo groot is is de communicatie zeel plezant. Je kan bij ze terecht met vragen of als je echt samen een planning wilt maken zijn ze er voor je. Er lopen op specifieke dagen ook docenten rond. Maandag is er bijvoorbeeld een Nederlands docent en donderdag een economie docent. Zeer handig voor als je vragen hebt of moeite hebt met het vak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid